Beeld © discovery+

Stoppen slaan door bij diner in Eating With My Ex

20 augustus 2021 14:17

Er ontstaat opnieuw kortsluiting bij een confronterend etentje in de tweede aflevering van 'Eating With My Ex: Going Dutch'. Deze keer zeggen Dennis en Olivia, bekend van het programma 'Ex On The Beach: Double Dutch', ja tegen een diner met elkaar, terwijl ze elkaar in alle eerlijkheid niet kunnen luchten, laat staan zien.

"Misschien moet ze eens gaan praten met een psychiater"

Eén diner, twee exen, drie gangen en minstens zoveel ongemakkelijke vragen. Maar Olivia wil graag antwoorden krijgen en daarom tafelt ze nog één keer met haar ex-liefje Dennis. "Ik heb er totaal geen zin in, maar ik heb veel vragen voor hem", vertelt ze. "Ik weet dat hij over veel zaken niet eerlijk is geweest." Party boy Dennis is het ermee eens dat ze hoognodig moeten praten. "Op dit moment hebben we knallende ruzie." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Eating With My Ex loopt uit de hand: 'Zo nep als je uiterlijk'

De twee leren elkaar kennen tijdens hun deelname aan Ex On The Beach: Double Dutch. Ondanks de paradijselijke setting in Thailand, is hun relatie allesbehalve een sprookje. Dennis heeft vooral oog voor de andere meiden en wordt pas thuis serieus met Olivia. 

Het gaat aan, uit, aan en weer uit, maar de druppel die de spreekwoordelijke emmer doet overlopen is de laatste verjaardag van Dennis. Zijn 'jongensavond' blijkt een wild feest te zijn met tientallen meiden. Olivia is er nog woedend om. Bovenal heeft ze nog een belangrijke missie: de sleutel van haar woning terugkrijgen. 

De vijandigheid wordt al geserveerd voor de eerste gang op tafel staat, zo boos kijken Olivia en Dennis naar elkaar. "Jij liegt over alles", valt Dennis meteen met de deur in huis. "Misschien moet ze eens gaan praten met een psychiater." Nou, de toon is gezet. 

Olivia en Dennis uit EOTB gaan confrontatie aan in Eating with my Ex

00:38
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Lena in de aanval in Eating With My Ex: 'Ik maak je dood'

Gelukkig komt het stel meteen ter zake. "Ik ben niet vreemdgegaan hè, jij wel", kaatst Dennis terug als Olivia in de aanval gaat. Samen met een vriendin heeft Olivia het gezellig gehad met twee jongens, beweert hij. Olivia ontkent glashard.

Het feestje - lees: de uit de hand gelopen verjaardag van Dennis - is niet alleen maandenlang het gesprek tussen de twee, ook deze uitzending staat volledig in het teken hiervan. Olivia probeert het nog eens. "Waarom heb ik dan een zonnebril gevonden in de slaapkamer? Een riem in de slaapkamer? Dan ga je niet zeggen dat er niemand is blijven slapen." 

"Niemand is blijven slapen", houdt Dennis vol. "Die bril heb ik letterlijk op het kastje neergelegd, omdat ik dacht dat-ie van jou was." Dat wil Olivia niet nog een keer horen. "Zoiets goedkoops? Heb je mij zo goedkoop ingeschat? Heb je niet gezien dat-ie van AliExpress is? Je moet mij niet vergelijken met die goedkope wijven van jou", briest ze. 

Miniatuurvoorbeeld

Zie ook:

Gemoederen lopen hoog op in Eating with my Ex

Aan het einde van de aflevering blijkt dat Olivia en Dennis elkaar wéér vergeven hebben. Tijdens een vakantie in Spanje is de vonk (of moeten we vlam in de pan zeggen?) opnieuw overgeslagen, waardoor ze rustig verder gaan met knipperlichten. 

Iedere vrijdag zie je de nieuwste aflevering van Eating With My Ex: Going Dutch bij discovery+. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!