Caroline B&B Vol Liefde Beeld © RTL/B&B Vol Liefde

Caroline uit B&B Vol Liefde klaar met 'azijnzeikers' op Twitter

23 augustus 2021 09:20

Caroline (49) woont sinds mei 2019 in Bad Kleinkircheim in Oostenrijk, waar ze een stijlvolle lodge met vijf appartementen verhuurt. Op dit moment leeft ze haar droom, maar die zou ze wel het liefst willen delen met een partner en daarom besloot ze zich op te geven voor 'B&B Vol Liefde'. Het programma is een groot succes, maar op romantisch gebied wil het bij de B&B-eigenaren nog niet zo vlotten. "Ik had mijn grenzen beter moeten aangeven", blikt Caroline terug in het 'Algemeen Dagblad'.

"Mensen die ik ken weten precies hoe ik in elkaar steek"

Hoewel Caroline in eerste instantie haar pijlen richt op Italië, maar als ze besluit in 2018 haar dromen na te jagen na een zwaar ski-ongeluk, komt ze terecht in het pittoreske Bad Kleinkircheim in Oostenrijk. Hoewel er nu niets mankeert aan haar brandschone B&B, was dat wel even anders toen ze het kocht. Aan de krant vertelt de voormalig stewardess dat haar paleisje vroeger bekend stond als 'de ruïne'. Caroline: "Gelukkig kon ik er doorheen kijken, vind ik stylen leuk, en begon half september 2019 de verbouwing. Eind 2019 opende ik de deuren."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Laatste week B&B Vol Liefde: kan er nog wat opbloeien?

Caroline hoefde al het zware werk gelukkig niet alleen te doen en kreeg hulp van een paar sterke handen. Maar toen de lodge eenmaal klaar was, eindigde ook haar relatie. "Mijn droom verwezenlijkt, maar niemand om het mee te delen. Een vriendin kwam met het idee om me op te geven voor B&B Vol Liefde. Na twee nachtjes slapen dacht ik: ik doe het gewoon!" vertelt ze over haar deelname.

Dat het zo intens zou zijn, dat had Caroline niet verwacht. Vooral het feit dat ze met meerdere mannen tegelijk aan het daten was vond Caroline 'heel heftig'. "Bovendien was ik het totaal niet gewend dat er een camera op ons gericht stond. Er zaten draaidagen van 12 uur bij, en ondertussen wil je al die mannen evenveel aandacht geven."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bert maakt Froukje bíj́na aan het huilen in B&B Vol Liefde

Die aandacht was er ook genoeg voor haar op social media. "Voordat het programma werd uitgezonden, heb ik mezelf voorgenomen niet te kijken naar wat de pers schrijft of wat er op social media staat", legt Caroline uit. "Mensen zijn helaas ook negatief en ik heb gehoord dat er over de B&B-eigenaren van alles wordt geschreven."

De B&B Vol Liefde-ster distantieert zichzelf dan ook van alle 'azijnzeikers die denken dat ze online alles mogen zeggen'. "Mensen die ik ken weten precies hoe ik in elkaar steek. Natuurlijk vind je achteraf dat je dingen anders had kunnen doen, maar het is hoe het is. Het was een prachtig avontuur, dat is het allerbelangrijkste.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jelka en Carice willen eigen serie voor Romana uit B&B Vol Liefde

Ook Henry van Loon en Jelka van Houten zijn gek op B&B Vol Liefde. Het tweetal zit er inmiddels zó diep in, dat ze een aantal van hen feilloos na kunnen doen.

Jelka en Henry imiteren Jacob en Debbie uit B&B Vol Liefde op feilloze wijze

02:10

B&B Vol Liefde is maandag tot en met donderdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4 of kijk alvast vooruit bij Videoland.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!