Vincent in B&B Vol Liefde Beeld © B&B Vol Liefde

Vincent hakt eindelijk de knoop door in B&B Vol Liefde

24 augustus 2021 21:37

Het is de zesde week van de zoektocht naar ware liefde in 'B&B Vol Liefde'. De B&B-eigenaren hebben nog maar een paar dagen om te ontdekken of er tussen de hunkerende vrijgezellen de man of vrouw van hun dromen schuilt. In Noord-Italië heeft Vincent al dagen keuzestress, tot grote frustratie van Sophie. En ook Monique wil nu wel eens weten waar ze aan toe is.

"Ik denk gewoon dat het er écht niet inzit"

In Valduggia is het de ochtend na het pittige bommetje van Sophie. Volgens haar is Vincent een gesloten boek en weet ze na een paar dagen samen te hebben doorgebracht, nog niets van hem. Het gesprek heeft Vincent gedwongen na te denken en een beslissing te nemen. "Ik wist wel dat er na het gesprek van gisteren nog een staartje kwam", vertelt Sophie voor de camera. Maar dat ze meteen al de ochtend erna geconfronteerd zou worden met haar gedrag, dat zag ze niet aankomen. 

Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook:

Caroline en Roosje geven Jeroen de bons in B&B Vol liefde

Als Vincent haar even apart neemt vertelt hij dat 'ie het niet makkelijk vond om te horen dat ze geen hoogte van hem krijgt. "Ik denk dat ik nog aan het zoeken bent", legt hij uit. "Ik wil niet de een te veel hoop geven en de ander afkeuren… op die manier. Ik denk dat ik daardoor wat oppervlakkiger lijk en die gesprekken niet aanga."

Hij mag dan nog met zijn gevoelens worstelen, inmiddels weet hij wel vrij zeker dat Sophie niet de ware voor hem is. Alleen moet 'ie dat nog wel even zeggen. "Waarom ik me misschien anders voel of doe is dat als ik bij jou ben, ik de connectie niet voel. We zitten op andere niveau's te opereren. Dat komt wel heel sterk naar voren (...) Ik denk gewoon dat het er écht niet inzit."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Caroline uit B&B Vol Liefde klaar met 'azijnzeikers' op Twitter

Met Monique ziet hij juist wél iets opbloeien, en Vincent wil hun relatie graag een kans geven. "Dat is ook wat ik heb gezegd: ik zie mezelf wel binnen twee maanden terugkomen, als die mogelijkheid er is", vult een glunderende Monique hem aan. "Ik ben toch wel heel blij dat ik hier nu samen met jou zit", vertelt Vincent haar op zijn beurt.

B&B Vol Liefde is nog woensdag en donderdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4 of kijk alvast vooruit bij Videoland. Vincent vertelde eerder aan RTL Boulevard dat de opnames van de datingshow 'best wel intensief' waren. Bekijk zijn verhaal hieronder:

Vincent uit B&B Vol Liefde: 'Leukere gesprekken achter de schermen'

02:19
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kijkers willen eigen programma voor Romana uit B&B Vol Liefde

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!