Nicol en René le Blanc Beeld © Ruth van Baaijen

Nicol Gillis over René le Blanc: 'Kan niet kijken naar die man'

24 augustus 2021 17:07

De vriendin van realityster Peter Gillis (59), Nicol, sneert in 'Veronica Superguide' flink naar SBS-collega René le Blanc (52). Zo laat ze weten dat ze absoluut niet naar hem kan kijken, omdat dat haar rillingen over het hele lijf bezorgt.

"Geen idee waarom, maar ik kan niet naar die man kijken"

De Veroncia Superguide interviewt Nicol voor het nieuwe nummer, maar op één bepaalde vraag reageert ze nogal opvallend: waar kijkt ze niet naar op tv? Haar antwoord is goudeerlijk: "Zodra René le Blanc in beeld komt bij Ik Geloof in Mij, zet ik de tv meteen uit. Dan krijg ik rillingen over mijn hele lichaam. Geen idee waarom, maar ik kan niet naar die man kijken." 

De precieze reden weet Nicol dus niet, maar ze kijkt in ieder geval wél graag naar haar 'eigen' reallifesoap: "We kijken niet veel tv. Af en toe zet ik een Disney-film op voor mijn kinderen en Peter en ik missen geen aflevering van Massa is Kassa, daar gaan we altijd goed voor zitten." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Peter Gillis sluit vakantieparken tijdelijk na bezoek MAX Vakantieman

Nicol moet sinds kort vaak grijpen naar de afstandsbediening, want René le Blanc is sinds 14 augustus weer te zien op de buis. In Ik geloof in mij: de Costa Del Sol Tour worden de zangers Rutger van Barneveld, Dario Kreuger, Gio Swikker, Wally McKey en Dave van Well gevolgd tijdens hun eerste buitenlandse tournee. Uiteraard is ook René van de partij. Hij werd sinds de start van de realityserie vorig jaar oktober in één klap een bekende Nederlander. De zanger is zelfs in gesprek met SBS6 over een eventuele eigen serie.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Cultzanger René Le Blanc 'verklapt' uitslag Ik Weet Er Alles Van: 'Redelijk goed gegaan'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!