La casa de papel Beeld © Netflix

Deze opvallende personages verschijnen in La Casa de Papel 5

24 augustus 2021 19:51

Binnenkort verschijnt eindelijk het langverwachte, vijfde seizoen van de populaire Netflix-serie 'La Casa de Papel'. En goed nieuws voor de fans: de cast wordt namelijk aangevuld met twee bekende acteurs.

Niemand minder dan Miguel Ángel Silvestre, bekend van onder andere Sense8, speelt in het nieuwe seizoen de rol van René, de grote liefde van Tokio (Úrsula Corberó). Of het om flashbacks gaat of dat de twee elkaar (in de toekomst) weer in de armen sluiten, is nog even afwachten. 

Ook Patrick Criado, die eerder al was te zien in Bajocero en Vivir sin Permiso, is te zien in het laatste seizoen. Hij speelt de zoon van Berlin (Pedro Alonso) en weet een ding zeker: hij wil niet zoals zijn vader zijn. 

Vanaf drie september kunnen we eindelijk weer genieten van nieuwe afleveringen. Precies drie maanden later, op drie december, wordt het tweede deel van het vijfde seizoen toegevoegd en weten we eindelijk hoe het met de bende eindigt. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nieuwe afleveringen van La Casa De Papel vanaf september te zien

In het vijfde deel van La casa de papel zit de bende al meer dan 100 uur opgesloten in de Spaanse bank. Ze zijn erin geslaagd Lisboa te bevrijden, maar voelen zich verslagen nu ze iemand van de groep zijn verloren. Sierra heeft El Profesor gevangen genomen en voor het eerst hebben ze geen ontsnappingsplan. Net wanneer het lijkt alsof het niet erger kan worden, komen ze tegenover hun machtigste vijand ooit te staan: het leger. Het einde van de grootste overval uit de geschiedenis nadert… Wat ooit begon als een roof, lijkt nu te veranderen in een oorlog.

De spannende trailer is hieronder te zien.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Adiós: Netflix deelt állerlaatste beeld van La Casa de Papel

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!