Roxanne in B&B Vol Liefde Beeld © Videoland

Roxanne neemt beslissing in B&B Vol Liefde, heeft direct spijt

25 augustus 2021 21:43

Met nog twee dagen te gaan nadert de zoektocht naar ware liefde in 'B&B Vol Liefde' zijn einde. Roxanne in Roosendaal liet haar mannen Theun en Mitch de afgelopen weken keihard klussen in haar B&B, maar ze heeft eindelijk de knoop doorgehakt.

"Ik denk dat als je iemand écht leuk vindt en een klik of chemie hebt, dan vallen er denk ik geen stiltes"

Hoewel ze zowel met Theun als Mitch een klik heeft, vindt Roxanne Theun tóch iets te zachtaardig. Omdat hij niet de liefdespartner is die ze naast haar ziet in de B&B, besluit ze hem dit te vertellen. "Ik heb niet het idee dat je stapelverliefd bent op me", confronteert ze hem. "Die chemie - als ik vanuit mezelf spreek - voel ik niet. Ik voel een klik en we hebben het leuk samen en kunnen samen lachen en kletsen - dat is hartstikke leuk. Ik voel me ook comfortabel bij je, maar het is niet dat ik denk.... Ik dacht misschien komt dat nog na de date, maar ik voel niet dat ik gevoelens voor je heb op die manier."

Theun snapt wat ze bedoelt en ook hij geeft toe geen vlinders voor haar te voelen. "Het lucht eigenlijk op", doet hij even later zijn verhaal voor de camera. "Doordat Roxanne eerlijk naar mij is, dat geeft mij ook het gevoel dat ik het los kan laten. De verliefdheid is er niet, maar we hebben wel een hele goede, fijne klik."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Roxanne​​​​​​​ haalt íets teveel uit de kast in B&B Vol Liefde

Voor Mitch heeft Roxanne wél gevoelens, maar eenmaal met z'n tweetjes slaat de sfeer al snel om. Mitch is namelijk een rustige jongen, maar volgens Rox vallen er nu wel érg veel stiltes.... Als de twee romantisch op date gaan stoort ze zich hier dan ook aan.

"Er vallen veel stiltes, maar dat komt omdat we heel comfortabel zijn met elkaar", probeert Roxanne het goed te praten. "Maar niet omdat je denkt... het is supergezellig. Mitch is gewoon zichzelf en wat rustiger, die heeft niet dat hij de hele tijd wil kletsen en ik heb dat wel een beetje. Ik zou het wel leuker vinden als het iets meer... spice it up is. En dat is het nu niet. Ik denk dat als je iemand écht leuk vindt en een klik of chemie hebt, dan vallen er denk ik geen stiltes." Toch verzekerde ze onlangs in RTL Boulevard dat hun klik echt is.

Roxanne uit B&B Vol Liefde verzekert: 'Klik met Mitch is écht'

01:00
Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook:

Caroline en Roosje geven Jeroen de bons in B&B Vol liefde

B&B Vol Liefde is donderdag om 20.30 uur voor de laatste keer te zien bij RTL 4, of kijk het hele seizoen bij Videoland.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!