Buddy Vedder Deal or No Deal Beeld © RTL

Deal Or No Deal trapt af met VIP-special en andere presentator

26 augustus 2021 08:50

De spelshow 'Deal Or No Deal' keert in oktober na afwezigheid van twaalf jaar terug op televisie. RTL brengt dit najaar een nieuwe serie van het programma op de buis en trapt meteen af met een speciale VIP-special waarin BN'ers tegen elkaar strijden om zoveel mogelijk geld op te halen voor het goede doel.

Deze keer staat niet Beau van Erven Dorens aan het roer van de spelshow, maar draagt hij het stokje over aan new kid on the block Buddy Vedder - die het 'super cool vindt het stokje over te nemen'.

Hij vertelt: "Ik weet nog dat ik vroeger keek en ook meespeelde, vanaf de bank. Het leukste is om als presentator een beetje te spelen met de kandidaten. Beau is natuurlijk Beau. Dat moet ik natuurlijk niet gaan nadoen, want dat kan ik niet. Ik ben Buddy. Het zijn wel grote schoenen om te vullen, maar ik vind het wel iets dat bij mij past."

Buddy volgt Beau op als presentator van Deal or No Deal: 'Grote schoenen om te vullen'

02:27
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Buddy Vedder geniet met vriendin van Spaanse liefdestrip

Deal Or No Deal werd tussen 2006 en 2009 gemaakt door Beau van Erven Dorens. De show, waarin deelnemers koffertjes moeten wegspelen om een zo hoog mogelijk bedrag te winnen, is een kleinere versie van Miljoenenjacht. Het maximaal uit te keren bedrag is dit seizoen 200.000 euro, maar hiervoor moeten de kandidaten wel het achterste van hun tong laten zien.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Deal or No Deal terug op de buis met Buddy Vedder als presentator

Postcode Loterij Deal Or No Deal is vanaf 4 oktober elke werkdag om 22:00 uur te zien bij RTL 5. De Postcode Loterij Deal Or No Deal: VIP Special is te zien op zondag 3 oktober om 20:30 uur bij RTL 4.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!