Eddy Zoëy Beeld © ANP

Eddy Zoëy vanaf 27 oktober voor het eerst te zien in Ranking The Stars

29 augustus 2021 11:55

'Ranking The Stars' is terug en met een nieuwe presentator van dienst: Eddy Zoëy (54). In elke aflevering krijgen tien BN’ers vragen die eerder zijn gesteld aan een panel. De deelnemers moeten raden op welke plek ze door het panel op een lijst van 1 tot 10 zijn geplaatst. Bereid je voor op wederom een flinke dosis hilariteit, lol en verrassingen!

"Het was al de bedoeling dat ik wat meer ging doen voor RTL, maar toen kwam corona en gingen een aantal dingen niet door", vertelde de kersverse presentator, die het stokje overneemt van Paul de Leeuw, eerder in RTL Boulevard. Tegen Ranking the Stars kon hij geen nee zeggen. "Het voelt een beetje als een penalty nemen in een EK-wedstrijd: dat moet je gewoon doen. Klaar. Als het misgaat, zien we het ook wel weer."

Eddy gaat het programma, waarin loslippige BN’ers onalledaagse vragen beantwoorden en elkaar de maat nemen, op zijn eigen manier presenteren: "Ik kan niet anders dan mezelf zijn. Ik ben gewoon niet Paul de Leeuw, die man is niet te evenaren, die heeft de lach aan zijn broek hangen. De enige overeenkomsten zijn dat ik ook kaal ben en wat dikker wordt."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Paul had Ranking the Stars graag gehouden: 'Wens Eddy succes'

Vorig jaar september werd bekend dat RTL en Paul de Leeuw op initiatief van de presentator, uit elkaar gingen. Wel bleven ze op projectbasis met elkaar samenwerken. Zo maakte hij in het najaar nog een serie van Ranking the Stars en in december een Sinterklaasshow.

Ranking The Stars begint op 27 oktober en is elke woensdag om 20:30 uur te zien bij RTL 5.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Paul de Leeuw mag zijn Ranking the Stars niet meer maken

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!