Beeld © Instagram @sylviemeis

Sylvie Meis neemt 7 (!) koffers mee voor maand op Love Island

26 augustus 2021 12:36

Een maand lang 'Love Island' opnemen in het buitenland vraagt natuurlijk om de nodige hoeveelheid outfits. Presentatrice Sylvie Meis (43) hoeft niet bang te zijn dat ze twee keer dezelfde jurk hoeft te dragen; ze neemt maar liefst zeven koffers mee naar Mallorca. En dan hebben we de koffers van haar haar- en make-upartist nog niet eens meegeteld.

"Travel light, not!"

Sylvie Meis was gisteren druk bezig met inpakken en liet toen zien dat ze 'maar' drie koffers meenam. Al snel ontdekte ze dat dat de lading niet dekte. Vanaf het vliegveld laat ze weten dat er nog vier koffers bij zijn gekomen. "Travel light, not!" grapt ze op Instagram. Als vanzelfsprekend heeft ze ook nog twee handtassen mee.

Miniatuurvoorbeeld

Zie ook:

Sylvie Meis 'dol op' Estavana Polman: 'Doe alles voor haar'

Sylvies make-upstyliste Serena Goldenbaum weet niet wat ze ziet. 'OMG, ik heb ook drie koffers mee', reageert ze onder de foto. Genoeg ruimte dus voor al die zomerse setjes en bikini's - het is maar goed dat er geen winterjassen mee hoeven naar de opnamelocatie. En als Syl toch iets vergeten is, hebben ze op Mallorca genoeg boetiekjes.

Miniatuurvoorbeeld

Zie ook:

Sylvie trots op budgetlingerielijn: 'Echt een droomcollectie'

Onlangs spraken we Sylvie over haar Love Island-avontuur.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!