Koppels Temptation Island: Love or Leave Beeld © Tom Cornelissen

Nieuwe twist in Temptation Island zorgt nú al voor exit koppel

26 augustus 2021 16:11

De vrijgezellen in 'Temptation Island: Love or Leave', die net als in het vorige seizoen meedoen voor de liefde, spelen dit jaar een belangrijkere rol dan ooit. Hun stem en oordeel zullen bepalend zijn en dat betekent dat geen enkel stel zeker is van zijn plek in de villa...

Let op: dit artikel bevat spoilers over de eerste twee aflevering van Temptation Island: Love or Leave.

Het zwembad in de twee villa's is er niet langer alleen om afkoeling te zoeken als het de deelnemers even te heet onder de voeten wordt. Het speelt dit jaar ook een belangrijke rol in het proces van de koppels. Niet alleen zij hopen namelijk terug naar Nederland te keren met hun one true love, ook de singles zijn naar het vurige Spanje gekomen om verliefd te worden. Om hen die kans te geven krijgen ze een extra taak: wanneer ze het idee hebben dat de koppels zich niet volledig openstellen naar hen toe en weigeren het proces aan te gaan, mogen zij die twijfel kenbaar maken en een koppel naar huis sturen. Een verlicht zwembad betekent een waarschuwing namens de vrijgezellen, maar: alleen zijzelf weten voor wie die bedoeld is, de koppels niet.

Na maximaal 24 uur is het aan de singles om te beslissen of ze zijn veranderd en nu wel bereid zijn het proces aan te gaan. Als dat niet zo is, moet het koppel per direct Temptation Island verlaten. Zelfs als hun partner in de andere villa zich wél volledig overgeeft aan het spel.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Temptation Island: Love or Leave trapt af met dubbele aflevering

De singles zijn in hun nopjes nu ze de touwtjes in handen hebben, maar dit nieuws valt de koppels rauw op hun dak. Niemand is namelijk veilig - en dat blijkt al meteen uit de eerste beelden van aflevering drie. Na amper twee dagen hebben de vrijgezellen door dat niet iedereen even hard zijn best doet een connectie te vormen. 

In de korte teaser aan het einde van aflevering twee is te zien hoe presentatrice Monica Geuze de meiden vertelt dat de waarschuwing voor één van hen is. Viktor Verhulst doet er in de mannenvilla nog een schepje bovenop en kondigt aan dat één van hen de ultieme relatietest onmiddellijk moet verlaten. Welk koppel dat is? Daar krijgen we waarschijnlijk volgende week antwoord op…

Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook:

Meghan uit Temptation verdedigt naaktfoto's tegenover ex Kevin

Temptation Island: Love or Leave is elke donderdag te zien bij Videoland. RTL Boulevard sprak onlangs met de presentatoren over het nieuwe seizoen en zij verzekerden ons dat de koppels dit jaar er álles aan doen om hun relatie te testen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Deze dames veroveren mannenharten in nieuw seizoen Temptation

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!