B&B Vol Liefde Beeld © RTL

Eindstand: deze B&B-eigenaren vonden de liefde in B&B Vol Liefde

26 augustus 2021 21:49

Het zit erop voor de zes wereldse singles verspreid over Europa, die de afgelopen weken in 'B&B Vol Liefde' zochten naar de ware liefde. Welke Nederlandse partner durft over de grens te kijken en maakt het avontuur van de B&B-eigenaren compleet?

Bert

Het pittoreske Franse dorpje Saint-Seine heeft nog nooit zoveel Nederlandse dames op bezoek gehad als de afgelopen weken. Als enige van alle zes de kandidaten had Bert niet vier, maar vijf gasten over de vloer. Met Ysolde en Annemarie voelde hij vanaf het begin al geen klik. De twee dames zaten dan ook snel weer in de auto richting Nederland.

Lange tijd leek hij met Romana wél een romantische connectie op bouwen, tot zij zelf - tot grote teleurstelling van Bert - besloot de zon achterna te reizen. Vervolgens vertrok ook de goedlachse Gwen, met al haar t-shirts met teksten (op één na), omdat haar dochter in het ziekenhuis lag. Als bonus kwam vijfde vrouw Froukje, die aanvankelijk onder de indruk leek van Bert. Maar ook zij was het nét niet voor de B&B-eigenaar. De enige dames die nu nog rondlopen op zijn erf, zijn de kippen.

Bert en Romana bespreken andere dames in B&B Vol Liefde

01:01
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bert breekt in B&B Vol Liefde: 'Het lukt op dit moment niet'

Jacob 

Net als bij de Bert konden de dames van Jacob in Albufeira ook hun draai niet vinden. Als enige ontving Jacob zijn vier gasten tegelijkertijd, vanwege de coronamaatregelen in Portugal. Maar al snel bleek dat Jacob niet opgewassen was tegen de aanwezigheid van vier zelfstandige vrouwen. Het mondde dan ook uit in een situatie die allesbehalve gezellig was, waarin de vier dames uiteindelijk uitspraken geen toekomst te zien met Jacob. Ze noemden hem zelfs een 'groot kind'. 

Volgens Jacob was het 'pissen tegen de wind in', zo stelde hij in de laatste uitzending van B&B Vol Liefde. Gelukkig voor de B&B-eigenaar voelde hij op zijn beurt ook geen match met Anita, Jenny, Segrun en Monica.

Discussie bij Jacob loopt hoog op

03:13
Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook:

Jelka en Henry imiteren Jacob en Debbie uit B&B Vol Liefde op feilloze wijze

Roxanne

In Roosendaal probeerden meerdere mannen Roxanne het hof te maken, maar ondanks hun goede bedoelingen wisten alleen 'beunhazen' Theun en Mitch het langer dan een paar dagen vol te houden in Brabant. Hoewel ze zowel met Theun als Mitch een klik had, vond Roxanne uiteindelijk Theun tóch iets te zachtaardig en besloot hem als laatste naar huis te sturen. Maar eenmaal alleen met Mitch bleek dat ook hij het vuur niet in haar kon aanwakkeren. "Ik denk dat als je iemand écht leuk vindt en een klik of chemie hebt, dan vallen er denk ik geen stiltes", biechtte ze op na hun date.

Hoewel Mitch in de laatste aflevering hoopvol in de camera vertelde dat het wel goed zat tussen hen, had Roxanne haar keuze al gemaakt: op liefdesgebied gaat het 'm niet worden. Gelukkig heeft ze altijd nog hondje Pumpkin om tegenaan te kruipen. 

Roxanne uit B&B Vol Liefde verzekert: 'Klik met Mitch is écht'

01:00
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Christian maakt slechte beurt bij Roxanne met druiper in B&B Vol Liefde

Debbie

Debbie heeft létterlijk een zure smaak overgehouden aan haar B&B Vol Liefde-avontuur. De vrijgezelle dame zocht iemand die gezellig en warm is, maar ook zijn mannetje kan staan en haar weet te verrassen. Helaas voldeden Melvin, Pascal, Jelmer en Chris allemaal niet aan haar strenge eisen. Debbie zocht namelijk naar diepgang, en die was ver te zoeken. Maar het is ook moeilijk om een band op te bouwen als je alleen maar ramen aan het lappen bent en koelkasten aan het installeren... 

Debbie reageert op haatreacties B&B Vol Liefde: 'In het begin raakt het je'

02:06
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jelka en Carice willen eigen serie voor Romana uit B&B Vol Liefde

Vincent

Al vanaf het begin af aan was Vincent in het gezelschap van Monique, met wie het gelijk klikte. Kort daarna kwam Jenny de B&B van Vincent eens keuren, maar besloot na slechts één nachtje wakker te hebben gelegen van de kerklokken alweer haar biezen te pakken. De vrolijke Marcella stuurde Vincent zelf weg vlak nadat de vierde dame, Sophie, was gearriveerd - die niet snel daarna ook weer haar koffers mocht pakken.

"Vanaf het begin was er meteen al een match", vertelde Vincent aan presentator Art Rooijakkers over Monique. "Er kwamen wat dames voorbij, maar wij bleven gewoon bij elkaar. Het is gewoon echt leuk. (…) Haar hele uitstraling is positief, ze is altijd vrolijk en altijd aan het lachen. Ik weet nu wel zeker dat ik het een serieuze kans wil geven."

Vincent uit B&B Vol Liefde: 'Leukere gesprekken achter de schermen'

02:19
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Vincent hakt eindelijk de knoop door in B&B Vol Liefde

Caroline

Tussen de accordeonlessen was er in Bad Kleinkircheim ook genoeg tijd om de liefde te ontdekken. Caroline begon haar avontuur met Nico, waarna al snel voetbaltrainer Eric zich bij het gezelschap voegde. Het avontuur voor Mark was al voorbij voordat hij überhaupt begon, en Jeroen gaf Caroline zelf de bons. Alleen Eric leek de goedkeuring van Roosje te krijgen en na polshoogte te hebben genomen bij haar vriendinnen, besloot ook Caroline in de slotaflevering dat ze wil uitzoeken of er iets kan opbloeien tussen hen. Een belofte die werd bezegeld met een kus op de mond.

Caroline en Roosje geven Jeroen de bons in B&B Vol liefde

00:45
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Caroline uit B&B Vol Liefde klaar met 'azijnzeikers' op Twitter

Alle afleveringen van B&B Vol Liefde kijk je terug bij Videoland.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!