Wie is de Mol? Beeld © ANP

Molloten ontdekken 'hint' in mysterieus Wie is de Mol?-filmpje

28 augustus 2021 16:53

Fans van het populaire NPO-programma 'Wie is de Mol?' hebben vermoedelijk een hint ontdekt in het mysterieuze filmpje dat eerder deze week online verscheen. Dat meldt een grote fanpagina van het programma op social media.

De pagina Wie is de Mol?-hints heeft namelijk ontdekt dat het masker in de video ook is te zien in een muziekvideo van de Finse zangeres Tarja. 'Betekent dit dat het nieuwe seizoen zich in Finland afspeelt?' vraagt de fanpagina zich hardop af. 

Veel volgers denken van wel, aangezien het masker identiek is: 'Zou heel goed kunnen. Lijkt exact hetzelfde masker. En coronawise is het ook logisch om binnen Europa te blijven' en 'Ik hoop het! Finland is erg mooi en ik dacht direct daar ook aan, volg Tarja's muziek ook.'

Overigens denken sommige volgers nog dat het misschien wel een hint is naar Venetië, omdat in de wereldberoemde Italiaanse stad ook veel van zulke maskers te zien zijn. Toch lijkt die kans onwaarschijnlijk: vorig jaar werd nog de speciale jubileumeditie uitgezonden die was opgenomen in het Italiaanse Toscane. 

Finland daarentegen is in de afgelopen 22 seizoenen nog niet het decor van Wie is de Mol? geweest.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Renée Fokker na Wie is de Mol? amper herkend op straat

In het laatste seizoen van Wie is de Mol?, dat eindigde op 6 maart, bleek dat actrice Renée Fokker de boel aan het saboteren was. Haar glansrol leverde haar echter geen extra roem op, vertelde ze onlangs nog in De Slimste Mens. Integendeel: ze werd helemaal niet herkend op straat. 

"Het was corona, hè? Het was best wel rustig, want ik had een mondkapje op en het was winter, dus ik had een muts op. Het was heel rustig", legde ze uit toen presentator Philip Frederiks erover begon. Behalve als ze langs een schoolgebouw liep: "Nederlanders zijn over het algemeen vrij rustig hoor, die laten je wel met rust. Maar ineens ben je dan 'Renée' en word je op straat nageroepen. Normaal ben ik een rol, maar nu was ik opeens Renée."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ontknoping 21e seizoen Wie is de Mol? nadert

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!