Flikken Maastricht Beeld © Marc de Blok

Flikken Maastricht op zoek naar figuranten voor het nieuwe seizoen

29 augustus 2021 15:48

Moord en doodslag, chantagepraktijken, verdwijningen en drugszaken vormen in het pittoreske Maastricht het decor van 'Flikken Maastricht'. Toch weten Eva (Angela Schijf) en Wolfs (Victor Reinier) altijd de slechteriken te pakken. Zelf een keertje kijken hoe het eraan toe gaat op de set van de populaire politieserie? Dan hebben we leuk nieuws: 'Flikken Maastricht' zoekt namelijk nog figuranten!

Onlangs werd bekend dat Flikken Maastricht nog zeker drie seizoenen lang te zien is bij de NPO, dus zijn ze hard op zoek naar figuranten. Ben jij beschikbaar in de periode van september 2021 en februari 2022? Meld je dan nu aan door dit formulier in te vullen.

Voordat je tussen de cast belandt willen de makers wel eerst een paar dingen van je weten zoals je haarkleur, kledingmaat en willen ze een paar foto's zien. Er is helaas geen vergoeding beschikbaar, dus je moet het vooral leuk vinden om mee te doen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Victor over Flikken Maastricht: 'Dít konden we niet voorspellen'

De eerste aflevering van Flikken Maastricht was in september 2007 te zien bij de (toen nog) TROS op NPO 1 en trok bijna 1,3 miljoen kijkers. In de loop der jaren stegen de kijkcijfers en daarmee ook het succes van de serie. Het afgelopen vijftiende seizoen werd begin dit jaar wekelijks door ruim 2 miljoen mensen lineair bekeken. Online kwamen hier gemiddeld nog eens tussen de 300.000 en 400.000 kijkers per aflevering bij. 

Victor Reinier, die in de serie te zien is als Floris Wolfs, verklapt eerder al dat het nieuwe seizoen 'ongelofelijk spectaculair wordt.

Nieuw seizoen Flikken Maastricht wordt 'ongelofelijk spectaculair'

01:15
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Angela Schijf verklapt start nieuw seizoen Flikken Maastricht

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!