Expeditie Robinson Beeld © Expeditie Robinson

Twitter giert om dove John de Bever in Expeditie Robinson

30 augustus 2021 10:55

De strijd der titanen is zondagavond weer officieel losgebarsten. De BN'ers moesten in 'Expeditie Robinson' meteen flink aan de bak met een zware proef in duo's. Helaas brachten Eva van de Wijdeven (36) en John de Bever (56) het er het slechtst vanaf en werden ze geen onderdeel van Kamp Noord of Kamp Zuid, maar vetrokken ze direct naar Afvallerseiland. Maar dat maakt John niet uit, want niemand krijgt die lach van zijn gezicht.

"Speciaal voor John is Irma ook mee"

Ook de kijker thuis kan niet stoppen met lachen om de vrolijke zanger. John heeft namelijk gehoorproblemen en dat levert al bij de eerste opdracht problemen op, zo blijkt.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Acht voormalig deelnemers krijgen tweede kans in Expeditie Robinson

Even later loopt hij weer tegen wat problemen aan als presentatoren Kaj Gorgels en Nicolette Kluijver hem en Eva duidelijk maken dat hun expeditie nog niet ten einde is. Een simpel duimpje volstaat voor John, die het vervolgens laat vertalen door zijn partner Eva. En dat zorgt voor genoeg materiaal om grappen over te maken op Twitter. 'Speciaal voor John is Irma ook mee', geint iemand. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nicolette droomt van deelname Expeditie: 'Zou ik te gek vinden'

Afgelopen weken werd langzaamaan bekendgemaakt welke BN'ers er allemaal te zien zullen zijn in het nieuwe seizoen. Daarom hebben we álle kandidaten nog even op een rijtje gezet: Yuki Kempees, Dennis Schouten, Sieneke, Dyantha Brooks, Jasper Demollin, Sandra Ysbrandy, Stefano Keizers, Jasmine Sendar, Jan van Halst, Eva van de Wijdeven, Annemiek Koekoek, Defano Holwijn, Britte Lagcher, Robbert Rodenburg, Sterrin Smalbrugge, John de Bever, Sylvana IJsselmuide en René van Meurs.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nicolette droomt van deelname Expeditie: 'Zou ik te gek vinden'

Naast de achttien nieuwe expeditieleden zijn er ook acht oud-deelnemers te zien in de nieuwe reeks Expeditie Robinson. Dat bleek zondag tijdens de eerste aflevering van het programma. Het gaat om Anouk Maas, Do, Jayjay Boske, Loek Peters, Loiza Lamers, Rob Geus, Saar Koningsberger en Wietze de Jager.

Presentatrice Nicolette Kluijver hintte eerder al in RTL Boulevard dat het een 'totaal andere Expeditie' was geworden.

Nicolette Kluijver: 'Het is een totaal andere Expeditie geworden'

01:07

Elke donderdag om 20.30 uur is de strijd van deze oud expeditieleden te zien bij RTL 4, terwijl de afleveringen elke zondag om 20.00 uur in het teken blijven staan van de andere expeditie met achttien deelnemers. Hoe en wanneer deze twee expedities samenkomen, wordt vanzelf duidelijk. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!