Boer zoekt Vrouw Beeld © KRO-NCRV/Linelle Deunk

Schrijven maar: deze 10 boeren gaan op zoek naar liefde in BzV

30 augustus 2021 12:48

Heb je pen en papier bij de hand? Dit zijn de tien boeren uit het nieuwe seizoen 'Boer zoekt Vrouw'.

Boer Gerben

Boer Gerben

Hij is nogal verlegen, de Utrechtse boer Gerben (30). Zo verlegen zelfs dat hij presentatrice Yvon Jaspers bijna niet aan durft te kijken. Samen met zijn ouders, broer en zus runt hij een geitenhouderij. Gerben en zijn moeder melken iedere dag de geitjes, maar hoe moet dat straks als zijn moeder met pensioen gaat? Het is daarom tijd voor 'gezelliggeit' met een leuke dame.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Boer Jaap uit Boer zoekt Vrouw gaat samenwonen

Boer Hans

Boer Hans

De Brabantse paardenfokker Hans is al jaren alleen, nadat zijn vrouw zo'n twintig jaar geleden na een ziekbed van twee jaar overleed. Hij bleef achter met drie dochters en een zoon en is nu op zijn 69ste klaar voor een nieuw maatje (of Grietje, zoals hij zelf zegt) waar hij leuke dingen mee kan doen. En zijn dochters gunnen het hem ontzettend.

Boer Joost

Boer Joost

Waarom deze 46-jarige boer nog vrijgezel is? Joost mag het weten. Hij heeft een goedlopend plantenbedrijf, maar zet de bloemetjes wat betreft de liefde nog niet echt buiten. Het is tijd voor een leuke vrouw die zijn leven én zijn boerderij wat gezelliger maakt.

Miniatuurvoorbeeld

Zie ook:

Vriendin boer Tom wil dolgraag trouwen

Boer Jouke

Boer Jouke

Voor de moeder van de Friese melkveehouder Jouke (31) was het overduidelijk: van al haar zoons zou hij de boerderij overnemen. Dit proces kwam in sneltreinvaart toen de vader van Jouke een beroerte kreeg. Hij zoekt een zelfstandige vrouw, geen muurbloempje.

Boer Robert

Boer Robert

De 39-jarige boer Robert houdt koeien en niet zomaar koeien, maar beestjes met een pittig temperament. Iets dat hij ook zoekt in een vrouw. Naast boer is hij ook vrachtwagenchauffeur in de veetransport.

Boerin Hilda

Boerin Hilda

Kijken we binnenkort naar Boer zoekt Vrouw of Love Island? Boerin/Islander Hilda (34) woont op Terschelling en is klaar voor de liefde. Samen met haar ouders runt ze een melkveehouderij en daarnaast verhuurt ze paarden aan toeristen. Hilda doet een beetje denken aan boerin Steffi, want ook zij toont een kwetsbare, onzekere kant. Hopelijk kunnen miljoenen kijkers binnenkort zien hoe zij de liefde van haar leven vindt.

Miniatuurvoorbeeld

Zie ook:

Juridisch getrouwtrek om B&B boerin Steffi

Boer Rob

Boer Rob

Witlofkweker Rob (49) heeft eigenlijk al een grote liefde in zijn leven: zijn zoontje Olivier (8). Toch hoopt hij binnenkort zijn leven te kunnen delen met een leuke dame aan zijn zijde. Wat opvalt tijdens zijn gesprek met Yvon is zijn openheid en zijn kwetsbaarheid. Een aantal jaar geleden vond er namelijk een verschrikkelijk ongeluk plaats op de boerderij, waarbij zijn zoontje het ternauwernood overleefde.

Boer Rob

Boer Rob

De makers van Boer zoekt Vrouw maken het er ons dit jaar niet makkelijk op. Naast Robert en Rob is er nóg een boer Rob. Deze Gelderse boer van 51 jaar oud teelt kersen en fokt paarden. Hij heeft al een dochter van twaalf en er is nog een grote liefde in zijn leven: muziek. Een vrouw zou voor hem de kers op de taart zijn.

Boer Evert

Boer Evert

Boer Evert (58) en zijn broer Koop runnen samen een melkveehouderij in Drenthe. Onlangs zijn hun ouders overleden en sindsdien staan ze er met zijn tweetjes voor. Een vrouw is er voor Evert nooit van gekomen, tot hopelijk nu.

Boerin Janine

Boerin Janine

Druk, druk, druk is bij Janine (31) nog een understatement. De Limburgse runt een begrazingsbedrijf met 3000 schapen en helpt mee met het reilen en zeilen van de boerderij/camping van haar ouders. Zij zelf heeft een appartement op het erf. Is er ook tijd voor een man? We zullen het zien.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Boer zoekt Vrouw flikt het weer, nieuw koppeltje opgestaan

Zit er een boer of boerin bij die jouw hart sneller laat kloppen? Schrijf voor 12 september een liefdesbrief.

Vanaf januari kunnen we op televisie genieten van de liefdesperikelen op het platteland.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!