Caroline B&B Vol Liefde Beeld © RTL/B&B Vol Liefde

B&B Vol Liefde-ster Caroline moet noodgedwongen B&B verkopen

30 augustus 2021 12:34

Caroline en Roosje moeten op zoek naar een nieuw optrekje en laten Bad Kleinchirchheim voorgoed achter zich. De 'B&B Vol Liefde'-ster laat namelijk via Instagram weten afscheid te moeten nemen van haar 'kind' vanwege economische redenen en daarom terug naar Nederland te keren.

"Dank ook aan de mensen die mij verguisd en teleurgesteld hebben: door jullie ben ik een nog krachtiger persoon geworden"

De coronacrisis is ook Caroline niet in de koude kleren gaan zitten en omdat ze de afgelopen maanden flink wat minder gasten heeft mogen ontvangen, moet ze nu met pijn in haar hart afstand doen van Lodge Rose’s Heart - dat ze met 'trots, hart, ziel, bloed, zweet en tranen' heeft geschapen in 2019.

In een emotionele post schrijft de B&B-eigenaresse dat ze iedereen uit de grond van haar hart wil bedanken voor de afgelopen jaren, vooral de gasten voor wie ze Lodge Rose’s Heart heeft gecreëerd en met wie ze de mooiste geluksmomenten heeft mogen beleven.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Vonk tóch niet overgeslagen tussen Vincent en Monique uit B&B Vol Liefde

'Dank bovenal aan mijn liefste vrienden, met wie ik lief en leed in vertrouwen kan delen. Zonder jullie steun en liefde zag mijn wereld er heel anders uit. Dank pap en mam, waar jullie nu dan ook zijn, voor jullie onvoorwaardelijke liefde. Dank ook aan de mensen die mij verguisd en teleurgesteld hebben: door jullie ben ik een nog krachtiger persoon geworden (...) Nederland: ik kom eraan!'

Even leek het erop dat Caroline haar B&B samen met Eric zou gaan runnen, die ze leerde kennen in het datingprogramma B&B Vol Liefde. Eric is na wat bel- en appcontact nog wel een keertje langsgekomen bij haar in Oostenrijk voor een lunchafspraak, maar helaas is de vonk niet verder aangewakkerd en is het vuurtje tussen hen inmiddels gedoofd. Ook tussen Vincent en Monique is het stukgelopen:  

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Verzoek Monica Geuze brengt B&B Vol Liefde-boys Mitch en Pascal van hun stuk

Het eerste seizoen van B&B Vol Liefde is te zien bij Videoland. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!