Kaj Gorgels in Are You The One Beeld © MTV/Videoland/Mark Engelen

Kaj Gorgels presenteert Nederlandse versie Are You The One?

30 augustus 2021 11:11

Na acht seizoenen smullen van date-drama in 'Are You The One?' komt er dit jaar eindelijk een Nederlandse versie van een van MTV's meest populaire datingprogramma's. Kaj Gorgels (30) heeft de eer het programma te presenteren en de singles te helpen hun perfecte match te vinden.

"Het match-up moment is daarom éxtra spannend"

In Are You The One? gaan tien single dames en tien single heren op zoek naar hun perfecte match. Door middel van opdrachten, de Truth Booth en Match Up Ceremonies moeten ze erachter komen wie voor hem of haar door de wetenschap wordt gezien als de ideale partner. Als de hele groep er tijdens het seizoen in slaagt hun match te vinden, gaan ze er niet alleen vandoor met liefde, maar ook met de prijzenpot van 200.000 euro.

Miniatuurvoorbeeld

Zie ook:

Kaj Gorgels en Jessie Jazz tikken Spaanse villa op de kop

Kaj Gorgels zegt dat dit spel-element de show anders maakt dan andere datingshows. "Er zijn veel reality- en datingprogramma’s, maar bij Are You The One? kan de kijker thuis ook meespelen met het spel, wat echt onderscheidend is. Gaandeweg ga je de koppels in je hoofd vormen en ben je benieuwd of je zelf de perfecte matches kunt raden. Het match-up moment is daarom éxtra spannend, je leeft echt mee als kijker."

Kaj Gorgels toont eerste beelden Are You The One?-villa

00:31
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Goed nieuws voor fans van datingshow Are You The One?

Are You The One? is vanaf vrijdag 15 oktober te zien bij Videoland en vanaf zondag 17 oktober bij MTV.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!