Bert B&B Vol Liefde Beeld © RTL/B&B Vol Liefde

Bert uit B&B Vol liefde is voorlopig klaar met vrouwen

31 augustus 2021 11:31

Nadat maar liefst vijf vrouwen in zijn bed & breakfast in het Franse Saint Seine kwamen logeren, heeft Bert (59) uit 'B&B Vol liefde' zijn buik vol van vrouwen. In een interview met 'De Telegraaf' vertelt hij dat hij helemaal geen partner zoekt om zijn goedlopende logement te runnen: "Voorlopig hoef ik geen vrouw meer om me heen."

"Ik heb ook geen tijd meer om nog energie in haar of de andere dames te steken"

Romana, Ysolde, Gwen, Annemarie en Froukje wisten geen van allen het hart van Bert te stelen. Volgens Bert liep het stuk omdat hij gewoon een leuke vrouw zoekt voor de gezelligheid. "De vrouwen die hier over de vloer kwamen, hadden klaarblijkelijk allemaal de intentie om samen met mij de B&B Chambres d’Hotes La Cressonne te runnen. Dat was nou net het laatste wat ik wilde", vertelt hij aan De Telegraaf

Miniatuurvoorbeeld

Zie ook:

Eerste B&B Vol Liefde-lodge verkocht: 'Kans moest ik aanpakken'

Bert runt zijn Chambres d'Hotes al zo'n tien jaar in zijn eentje. "Het was zeker niet de bedoeling om een vrouw te leren kennen die me 24/7 zou gaan helpen. En uitgerekend dát gebeurde er telkens. Daardoor ontstonden ook steeds bij mij irritaties."

Ondertussen zit de B&B-eigenaar weer alleen op zijn erf en heeft hij het razend druk. "Ik ben ontspannen en vind het heerlijk dat ik weer alleen met de hond en kippen kan zijn. Bovendien heb ik enorm veel te doen."

Miniatuurvoorbeeld

Zie ook:

Monique over breuk Vincent en succes B&B Vol Liefde

Met Romana had hij een goede klik, maar dat is helaas niets geworden. Ze hebben inmiddels geen contact meer. "Ik weet dat ze begin augustus een hernia-operatie heeft ondergaan. Dat was het. Ik heb ook geen tijd meer om nog energie in haar of de andere dames te steken. Ik heb het echt te druk nu."

Vorige week spraken wij Romana, die ons vertelde dat ze spijt heeft van hoe ze het heeft aangepakt in Frankrijk.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!