Beeld © Videoland

B&B-kandidaat Mitch laat zich uit over vele klusjes voor Roxanne

31 augustus 2021 15:37

Mitch (28) mag dan het hart van Roxanne (32) uiteindelijk niet stelen in 'B&B Vol Liefde', hij steelt wél de harten van de kijkers thuis. De stukadoor annex Rox' persoonlijke klusjesman wil nu de opnames erop zitten het één en ander rechtzetten over het vele werk dat hij heeft verricht in de tiny house achter de bed and breakfast in Roosendaal. Dat doet hij in gesprek met 'LINDA.nl'.

"Af en toe hielpen we een uurtje mee"

Wie de 28 afleveringen heeft gezien, weet dat Mitch vaker een bak verf in zijn ene en een verfkwast in de andere hand vasthoudt dan dat hij quality time met Roxanne doorbrengt. Maar heeft de bed and breakfast-houder haar mannen echt zo hard aan het werk gezet of lijkt dat maar zo? "Als ik het nu terugkijk dan zou ik dat ook denken", zegt Mitch. "Het lijkt inderdaad alsof we de hele dag klusjes doen, maar in het echt viel het mee."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Verzoek Monica Geuze brengt B&B Vol Liefde-boys Mitch en Pascal van hun stuk

Mitch en zijn vriend slash concurrent Theun waren heus niet alleen maar aan het zwoegen in de tiny house (lees: stacaravan) van Roxanne. "Af en toe hielpen we een uurtje mee en daarbuiten deden we wat we wilden.”

Ondanks het nette werk dat hij aflevert - laten we de druipers van Christian niet vergeten - slaat de vonk toch niet helemaal over tussen Mitch en Roxanne. En dat terwijl het volgens haar wel echt klikte met de man die als eerste zijn intrede in haar b&b deed. Dat vertelt ze in de video hieronder. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Roxanne neemt beslissing in B&B Vol Liefde, heeft direct spijt

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!