Aylin en Efrain Temptation Island: Love or Leave Beeld © Temptation Island: Love or Leave

Dit koppel vervangt déze twee Temptation Island-deelnemers

2 september 2021 11:03

Vier koppels met onzekerheden in hun relatie wagen een sprong in het diepe in 'Temptation Island: Love or Leave'. Anders dan in voorgaande seizoenen van de ultieme relatietest hebben niet de stellen, maar de vrijgezellen de touwtjes in handen. En dat laten ze zich geen twee keer zeggen…

Let op: dit artikel bevat spoilers over de derde aflevering van Temptation Island: Love or Leave.

"Zij gaat hier niet de ware liefde vinden, want die heeft ze al"

In de eerste twee afleveringen van Temptation Island werd duidelijk dat de zwembaden in de villa’s er dit seizoen niet alleen zijn om af te koelen van de Spaanse hitte: wanneer de singles het idee hebben dat de koppels zich niet volledig openstellen, mogen zij die twijfel kenbaar maken en een duo naar huis sturen. Een verlicht zwembad betekent een waarschuwing namens de vrijgezellen, maar: alleen zij weten voor wie die bedoeld is, de koppels niet.

Na maximaal 24 uur is het aan de singles om te beslissen of de koppels meer hun best zijn gaan doen. Als dat niet zo is, moet het stel per direct Temptation Island verlaten. Zelfs als de partner in de andere villa zich wél volledig overgeeft aan het spel. De vrijgezellen sloegen meteen toe en al in de tweede aflevering lichtten de zwembaden alarmerend op...

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nieuwe twist in Temptation Island zorgt nú al voor exit koppel

...en dat leidt tot paniek bij de villabewoners. "Ik zou wel denken dat het voor mij zou kunnen zijn, ik voelde me wel enigszins aangesproken omdat ik het ook moeilijk vind om mij open te stellen en dat ook echt de eerste avond niet gedaan heb", vertelt Donna in de nieuwe aflevering als presentatrice Monica Geuze poolshoogte komt nemen. En die eerste avond begonnen de zwembaden ook al te gloeien, wat betekent dat het koppel dat nu de sjaak is al meteen weg moet.

De waarschuwing is echter niet voor Donna, maar voor Deborah. "Zij gaat hier niet de ware liefde vinden, want die heeft ze al", licht vrijgezel Joop hun keuze toe. "Wij zijn ook op zoek naar liefde, en zij heeft van jullie allemaal laten zien dat ze de liefde al heeft."

Dat betekent dat Deborah en haar partner Koen direct de villa moeten verlaten. Maar die liggen daar eigenlijk niet wakker van, integendeel: Deborah is dolblij haar soulmate terug te zien. "Ik ben blij dat we samen naar huis gaan", vertelt ze. "Ik ben eigenlijk wel opgelucht want dan heb ik het laten zien, wat ware liefde is."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Deze dames veroveren mannenharten in nieuw seizoen Temptation

De 22-jarige Aylin en Efrain van 24 nemen hun plek in. Het koppel is zo’n twee jaar samen en heeft elkaar leren kennen via een gezamenlijke vriendin. Hoewel het stel het spannend vindt, hopen ze antwoorden te vinden. Aylin twijfelt er namelijk aan of Efrain, die eerder al als verleider meedeed, wel de ware is omdat hij haar in het verleden meerdere malen heeft bedrogen. Of hij tijdens Temptation ook een slippertje maakt? De tijd zal het leren…

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Monica Geuze op vingers getikt door productie Temptation Island

Temptation Island: Love or Leave is elke donderdag te zien bij Videoland. RTL Boulevard sprak onlangs met de presentatoren over het nieuwe seizoen en zij verzekerden ons dat de koppels dit jaar er álles aan doen om hun relatie te testen.

'Koppels doen er álles aan om relatie te testen in Tempation Island'

01:12

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!