Temptation Beeld © Temptation Love Therapy

Bob van Temptation verdedigt keuze: 'Deborah telde de dagen af'

03 september 2021 17:00

In 'Temptation Island: Love or Leave' draait het dit seizoen niet om lust, maar om liefde. Om dat nog eens extra te benadrukken hebben de makers van het programma een nieuw element toegevoegd. En daar was vrijgezel Bob (27) maar al te blij mee, zo vertelt hij in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van 'Temptation Love Therapy'.

"Ik denk dat zij wel duidelijk het sterkste samen stonden"

De vrijgezellen hebben dit jaar de touwtjes in handen. Als zij het idee hebben dat de koppels zich niet volledig openstellen, mogen zij die twijfel kenbaar maken. Een verlicht zwembad betekent een waarschuwing. Na maximaal 24 uur is het aan de singles om te beslissen of ze zijn veranderd en nu wel bereid zijn het proces aan te gaan. Als dat niet zo is, moet het koppel per direct Temptation Island verlaten. Zelfs als hun partner in de andere villa zich wél volledig overgeeft aan het spel.

"Het oplichten van het zwembad kwam ook voor ons als een verrassing en gaf ons wel meer power in de villa, dus dat veranderde de dynamiek in het spel wel", vertelt Bob over het nieuwe programma-element. "Het was in mijn geval ook wel handig, want Donna moest zich echt nog openstellen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nieuwe twist in Temptation Island zorgt nú al voor exit koppel

Ook Deborah kijkt in de eerste afleveringen de kat uit de boom, maar wat haar betreft zijn de heren minder vergevingsgezind... Ze besluiten haar te herenigen met Koen en hen samen naar huis te sturen. "Ik wist wel dat Deborah al echt de dagen aan het tellen was om lekker weer naar Koen te kunnen gaan en verder te kunnen met hun relatie", legt Bob hun keuze uit. "Ik denk dat zij wel duidelijk het sterkste samen stonden."

Of Koen er net zo blij mee is, dat betwijfelt hij: "Die was wel lekker bezig in de villa volgens mij." Daarnaast denkt Bob dat Deborah, als ze meer tijd had gekregen, zich meer had opengesteld naar hen toe. "Ik denk dat de mannen in de villa dat ook wel leuk hadden gevonden."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nico van Temptation Island deed eerder mee aan dít programma

Temptation Island: Love or Leave is elke donderdag te zien bij Videoland. Alle aflevering van Temptation Love Therapy vind je hier.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!