Bob en Donna in Temptation Island: Love or Leave Beeld © Temptation Island: Love or Leave

Bob over date met Donna: 'Dit was waar ik op hoopte'

04 september 2021 13:39

De ondernemende en trouwe Bob van 27 houdt van hardlopen en motorrijden. Wat de liefde betreft is hij nu een half jaar vrijgezel en op zoek een intellectuele en loyale partner. Die eigenschappen ziet hij wel terug in de 26-jarige Donna. "Donna is wel iemand, als ik die in het echte leven zou tegenkomen, dan zou ik wel omkijken", vertelt hij in 'Temptation Love Therapy'.

"Ik had mijn pijlen wel echt op Donna gericht"

Ook Donna lijkt Bob wel te zien zitten, want in de derde aflevering van Temptation Island: Love or Leave vraagt ze hem mee op date. "Mijn date met Donna was wel waar ik op hoopte", doet Bob een boekje open. "Als er iemand in het huis was waar ik wel mee op date wilde, dan was het Donna - dat had ik van tevoren ook aangegeven. Dus ik was wel blij dat ze me meenam."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kevin van Temptation keurt cosmetische ingrepen ex Megan af

Bob geeft toe dat hij haar in het begin wel een beetje gesloten vond, maar dat is logisch volgens hem: "Je zit pas 72 uur met elkaar, dan moet je elkaar nog leren kennen en jezelf openstellen. En daarnaast moet je niet vergeten dat zij gewoon nog een vriend had."

"Ik had mijn pijlen wel echt op Donna gericht omdat ik daar qua uiterlijk het meest op val", vervolgt hij. "Maar er zitten ook meer kanten aan iemand leuk vinden. Je moet ook een innerlijk leuk vinden, natuurlijk." Hoe de connectie zich verder ontvouwt gaan we zien bij Videoland. Daar is Temptation Island: Love or Leave elke donderdag te zien.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Rosanna uit Temptation reageert op 'nieuwe regels' OnlyFans: 'Is een stunt'

Alle aflevering vanTemptation Love Therapy vind je hier.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!