Bob en Nico Temptation Island: Love or Leave Beeld © Tom Cornelissen

Bob van Temptation laat zich niet intimideren door 'concurrent' Nico

05 september 2021 15:57

Deelnemer Nico (26) was voor 'Temptation Island: Love or Leave' al gewend aan de camera's. In 2018 was hij één van de kandidaten van het spraakmakende programma 'Ex on the Beach: Double Dutch'. En dat is ook de vrijgezellen van 'Temptation' niet ontgaan...

"Ik ken die jongen niet persoonlijk dus kan daar weinig over zeggen"

Nico is nu al zo'n 2,5 jaar samen met Donna. Voor Donna sloeg de vonk meteen over toen ze Nico voor het eerst zag: ze voelde zich direct tot hem aangetrokken. De liefde tussen hen ontwikkelde zich snel: na hun eerste vakantie trok Nico bij haar in. Toch is niet alles rozengeur en maneschijn: Nico ergert zich namelijk aan de jaloerse houding van Donna en voelt soms wat wantrouwen.

Op Temptation Island: Love or Leave wil hij bewijzen dat dat wantrouwen niet nodig is en testen ze of ze écht de ware voor elkaar zijn - maar daar lijkt vrijgezel Bob een stokje voor te steken. Hij bouwt namelijk langzaam een band op met Donna.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nieuwe twist in Temptation Island zorgt nú al voor exit koppel

"Ik heb er niet echt een mening over, hij doet ook gewoon zijn ding", vertelt Bob als hem wordt gevraagd wat hij nu eigenlijk van zijn 'concurrent' vindt. "Mensen hebben het er natuurlijk ook over dat hij al mee heeft gedaan aan Ex on the Beach, dat wisten wij ook. Maar ik ken die jongen niet persoonlijk dus kan daar weinig over zeggen." Bob denkt dat Nico vast een 'hartstikke leuke jongen' is om mee uit te gaan, maar op relationeel gebied weet hij het niet zo goed...

Temptation Island: Love or Leave is elke donderdag te zien bij Videoland. Alle aflevering vanTemptation Love Therapy vind je hier.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Rosanna uit Temptation reageert op 'nieuwe regels' OnlyFans: 'Is een stunt'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!