Tony Junior in De Bachelor Beeld © De Bachelor/Videoland

Tony geeft laatste roos weg in De Bachelor: 'Heb mijn hart verloren'

02 september 2021 14:36

In de laatste aflevering van 'De Bachelor' brengt Tony Junior 24 uur door met de twee vrouwen voor wie hij oprechte gevoelens heeft. Daarna staat de 31-jarige dj voor een moeilijke keuze: met wie wil hij het in Nederland proberen? Aan wie geeft hij die felbegeerde laatste roos?

Let op: dit artikel bevat spoilers over de finale van De Bachelor.

"Als ik in haar ogen kijk word ik warm van binnen, krijg ik vlinders als een jochie van 16 die voor het eerst verliefd is"

Het viel de bachelor de vorige aflevering zwaar toen hij de harten van twee vrouwen moest breken met wie hij een hechte band had opgebouwd. Jolijn verliet Casa Rosa teleurgesteld toen er voortijdig een einde kwam aan haar sprookje. Ook India was in tranen na Tony's besluit.

Met de twee overgebleven vrouwen, Oriana en Julia, ziet hij wél kans op een toekomst. Om hen (nog) beter te leren kennen gaat hij voor het grote keuzemoment nog met beiden 24 uur lang op date, om zo te ontdekken aan wie hij zijn hart én laatste roos zal geven.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Julia uit De Bachelor bekroond tot Miss Nederland

Tony gaat als eerste op date met Oriana, die met de minuut meer kriebels in haar buik krijgt. Ook Tony leeft op als hij haar ziet en tijdens hun date komen ze steeds dichter tot elkaar. Letterlijk én figuurlijk. Hoewel Oriana eerder Tony nog geen kus wilde geven, wordt er tijdens de date speeksel uitgewisseld. "Dat was iets wat we eigenlijk al vanaf het begin wilden doen, maar een soort van hebben uitgesteld. Nu is daar ook een barrière weggevallen en dat voelt heel fijn", vertelt Tony.

Hoe fijn de date ook is, ook Julia krijgt nog één kans om zichzelf aan Tony te laten zien. Dat ze hem gemist heeft blijkt wel als de dj haar op staat te wachten voor de helikopter die hen naar een exclusieve wijngaard brengt en zij hem in de armen vliegt. Tony’s gevoelens voor Julia zijn eveneens 'heel erg sterk'. Hij vertelt: "Als ze bij me is dan wil ik haar vastpakken, en zij mij ook. Ik voel me gewoon fijn. Ik heb het heel fijn met haar."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Sarai slaat na De Bachelor nieuwe vent aan de haak

Hoewel Tony zowel gevoelens heeft voor Oriana als Julia, zijn die voor Julia - ondanks zijn kinderwens - sterker. "Met Julia voel ik heel erg dat ik op een leuke manier verlegen word. Met haar wil ik in bed liggen, samen. Leuke dingen doen. Als ik in haar ogen kijk word ik warm van binnen, krijg ik vlinders als een jochie van 16 die voor het eerst verliefd is. Dat voel ik."

Of de tortelduifjes nog altijd gelukkig zijn samen? Dat vertellen ze in een speciale reünie-aflevering die volgende week te zien is bij Videoland. Hoe Oriana terugkijkt op de finale? Vrijdag doet ze bij RTL Boulevard uitgebreid haar verhaal. Alle afleveringen van Vrijgezellig, waarin de afvallers hun verhaal doen, vind je hier.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Limburgse India vreesde voor ondertiteling in De Bachelor

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!