Jan Terlouw en Monic Hendrickx Beeld © ANP

Ook Jan Terlouw en Monic Hendrickx te gast in College Tour

2 september 2021 18:06

De Surinaamse president Chan Santokhi (62), Jan Terlouw (89) en Monic Hendrickx (54) maken hun opwachting in het nieuwe seizoen van 'College Tour'. Dat maakte presentator Twan Huys (57) donderdagmiddag bekend.

De aflevering met Chan Santokhi, die Desi Bouterse ruim een jaar geleden opvolgde als president van Suriname, is op 14 september op NPO 2 te zien. Schrijver en politicus Jan Terlouw volgt een week later op 21 september. De aflevering met actrice Monic Hendrickx, onder meer bekend van haar rol in Penoza, wordt op 28 september uitgezonden.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Monic Hendrickx bang voor botox: 'Niet frotten aan gezond lichaam'

Margaret Atwood is de laatste gast van het seizoen. Dat heeft te maken met de grote belangstelling, waardoor is besloten om de opnames te verplaatsen naar Paradiso. Oorspronkelijk zou haar aflevering op 28 september worden uitgezonden, maar die is nu verplaatst naar 5 oktober.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Sietse Bakker sprak lang met teleurgestelde Ilse na College Tour

Het nieuwe seizoen van College Tour werd eerder deze week afgetrapt met Sarina Wiegman, vertrekkend bondscoach van de Oranjevrouwen. Die uitzending werd door 416.000 mensen bekeken. Ook viroloog Marc van Ranst zal dit seizoen van College Tour door studenten worden ondervraagd.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!