Sonny van Temptation Island Beeld © Temptation Love Therapy

Moeder Sonny over deelname Temptation: 'Groep keerde zich tegen hem'

03 september 2021 09:50

Hij was zonder twijfel de meest besproken kandidaat uit het vorige seizoen 'Temptation Island: Love or Leave': Sonny Lorenzo (28). Met uitspraken als 'In mijn leven wil ik de honderd vrouwen aangetikt hebben' en 'Ik wil de hele tafel proeven' wist hij Nederland - én zijn eigen moeder - te choqueren. "Ik weet dat het allemaal niet serieus bedoeld was", neemt zijn moeder Jeannette Muller (60) het voor hem op in 'Libelle'.

"Het liefst wilde ik naar Italië vliegen om hem op te halen, maar dat kon natuurlijk niet"

Hoewel hij al vaker op televisie was geweest, betekende Temptation Island zijn grote doorbaak. Of moeten we zeggen: grote dieptepunt? De 28-jarige kreeg namelijk half Nederland over zich heen terwijl hij in Italië naar zijn 'purpoos' zocht. Volgens zijn moeder begon de ellende al tijdens de opnames. "Je kunt een hoop bagger over je heen krijgen als je dit allemaal laat filmen. Dat is ook gebeurd", vertelt ze.

"Het begon al tijdens de opnames toen ik een gebroken zoon aan de telefoon kreeg. Hij was leeg en op, zei hij. Ik schrok. Sonny bouwt overal een feestje, maar hier keerde de groep zich tegen hem. Vanwege zijn uitspraken waarschijnlijk, hij heeft het hart nogal op de tong. (...) Het liefst wilde ik naar Italië vliegen om hem op te halen, maar dat kon natuurlijk niet."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nieuwe twist in Temptation Island zorgt nú al voor exit koppel

En dat was nog maar het begin. Toen de afleveringen eenmaal werden uitgezonden, ging het op social media pas écht los. "Opeens had iedereen een mening over Sonny. Ik snap het, want hij deed in Temptation Island grove uitspraken", legt de moeder van Sonny uit. "Maar ik weet dat het allemaal niet serieus bedoeld was. Het was voetbalkleedkamerpraat, zoals dat soms gaat bij mannen met een drankje op. Alleen stonden er nu camera’s op, dat is nogal een verschil. Sonny ging beter met de kritiek om dan ik. Het is toch je kind."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kevin van Temptation keurt cosmetische ingrepen ex Megan af

Sonny deed eerder al eens in Temptation Love Therapy zijn verhaal:

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!