Maxime Meiland Beeld © ANP

Kijkers Chateau Meiland boos over Anne Frank-opmerking Maxime

03 september 2021 12:06

Kijkers van het SBS6-programma 'Chateau Meiland' waren donderdagavond onaangenaam verrast door een opmerking van Maxime Meiland (25). Zij zei tegen haar vriend Leroy Molkenboer (29) dat hij zijn gameinstallatie maar moest plaatsen onder de trap, als een soort Anne Frank.

Die opmerking schoot bij veel kijkers in het verkeerde keelgat. Ze lieten op social media weten de reactie respectloos te vinden: 'Dat is toch niet normaal. Uit niemands mond maar zeker niet uit de mond van zo'n meeprofiterend schepsel' en 'Maxime mag meteen een paar geschiedenislessen gaan volgen', wordt er zoal getweet. Hieronder nog meer reacties. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Maxime Meiland over Leroy: 'Het was liefde op het eerste gezicht'

Twee dagen geleden kwam Maxime nog in het nieuws omdat ze alweer een nieuwe miljoenenvilla zou hebben gekocht in Noordwijk. Eerder dit jaar verhuisde Maxime samen met haar dochtertje Claire en vriend Leroy naar de kustplaats, waar ze hun intrek namen in een riant rijtjeshuis. Nu lijkt het erop dat het stulpje toch niet helemaal bevalt, want Maxime zou op slechts een steenworp afstand een nieuwe villa hebben gekocht. Die ligt net iets dichter bij het strand dan hun huidige woning.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zwangere Maxime Meiland telt af: 'Nog heel eventjes'

Het lijkt er echter op dat het gezin voorlopig nog even in de huidige woning blijft. De babykamer is daar namelijk al helemaal klaargemaakt:

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Maxime Meiland open over cosmetische ingrepen: 'Constant mee bezig'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!