La Casa de Papel Beeld © Netflix

Bloedstollend: de eerste 15 minuten van La Casa de Papel seizoen 5

03 september 2021 12:37

Fans van de populaire Spaanse Netflix-serie 'La Casa de Papel' opgelet! De eerste vijftien minuten van het vijfde seizoen zijn nu te bekijken op YouTube. En dat begint meteen met een knal.

"Schaakmat, klootzak"

In de laatste aflevering van seizoen 4 was te zien hoe de bende erin was geslaagd om Lisboa veilig terug bij te groep te krijgen. Maar ondertussen wist een andere 'slechterik', agent Alicia Sierra, de schuilplaats van de professor te ontdekken. Seizoen 4 eindigde er dan ook mee dat zij hem onder schot hield. "Schaakmat, klootzak", waren de laatste woorden.

En daar gaat het in het vijfde seizoen verder. We kunnen er natuurlijk wel van alles over vertellen, maar je kunt het ook gewoon zíén. Geniet hieronder van de eerste vijftien minuten van het vijfde seizoen. Je kunt de ondertiteling aanzetten in het Nederlands. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bella ciao: Netflix onthult eerste beelden slotstuk La casa de papel

Benieuwd hoe het verder gaat? Het eerste deel van seizoen 5 van La Casa de Papel is vanaf nú te zien bij Netflix. Het tweede, en tevens laatste, deel is vanaf 3 december te bingen bij de streamingdienst.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nieuwe afleveringen van La Casa De Papel vanaf september te zien

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!