De Bachelor Beeld © De Bachelor/Videoland

Moeder Bachelor-winnares Julia houdt vol: 'Ze deed mee voor de liefde'

06 september 2021 12:03

De 24-jarige Julia Sinning werd afgelopen week niet alleen uitgeroepen tot Miss Nederland 2021, óók won ze het hart van Tony Junior (31). "Het was echt moeilijk om het zo lang geheim te houden", vertelt haar moeder Phaedra Stenger (56), die ook haar opwachting maakte in de Videoland-datingshow, aan 'De Telegraaf'.

"Daarnaast zorgt haar titel van Miss Nederland al voor genoeg bekendheid"

Phaedra vertelt tijdens het interview dat, hoewel nog niet bekend is of Tony en Julia nog altijd samen zijn, ze wel snapt dat haar dochter voor de dj is gevallen. "Hij heeft levenservaring, hij denkt na over dingen. Het lijkt me een heel fijne man", legt ze uit.

Julia mag dan wel als een blok zijn gevallen voor de charmes van Tony, hij en zijn goede vriendin Carmen hadden zo hun twijfels over haar oprechtheid. Ook op social media ging de afgelopen weken het een en ander rond, maar volgens moeder Phaedra deed Julia écht mee aan De Bachelor voor de liefde.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Tony geeft laatste roos weg in De Bachelor: 'Heb mijn hart verloren'

"Als het om iemand anders dan Tony ging, had ze hier niet aan meegedaan", doet ze een boekje open. "Daarnaast zorgt haar titel van Miss Nederland al voor genoeg bekendheid. Daar heeft ze De Bachelor niet voor nodig gehad." Hun chemie was volgens haar dan ook niet gespeeld, zo vertelt ze: "De verliefdheid die opbloeide tussen Tony en Julia spatte er vanaf."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Julia uit De Bachelor bekroond tot Miss Nederland

Donderdag in de speciale reünie-aflevering van De Bachelor bij Videoland, maken Tony en Julia bekend of ze nog steeds samen zijn. Oriana, die tweede werd, deed eerder tegenover RTL Boulevard haar verhaal en vertelde dat het verdriet nog altijd 'best wel diep zit'.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!