Tony Junior De Bachelor Beeld © De Bachelor/Videoland

Tony Junior sneert naar Bachelor-dames: 'Ze verspreiden onwaarheden'

07 september 2021 15:45

Tony Junior (31) is misschien wel de grootste hartenbreker van Nederland. Twintig vrouwen streden de afgelopen weken als hyena's om het hart van de dj. Bij FunX doet hij nu een boekje open en vertelt hij hoe het er écht aan toeging tijdens 'De Bachelor'. 

"Ik heb me naar de dames als een goede man gedragen. Als zij met modder willen gaan gooien..."

Uiteindelijk gaf Tony zijn laatste roos aan Julia, maar achteraf gezien had hij wellicht één van de andere dames wat beter willen leren kennen. "Ik ga gewoon namen noemen. Bij de eerste vier die ik geen roos had gegeven in de eerste aflevering, ging Nadeche naar huis. Toen dacht ik: waarom heb ik dat eigenlijk gedaan?" onthult hij.

Ook de vrolijke Diva had hij eigenlijk nog een extra kans willen geven. Tony vertelt: "Wat ik heb meegemaakt, is het enige wat ik heb gezien. In de serie zie ik nu wat er zich verder heeft afgespeeld bij hen. (...) Van haar zag ik een heel andere kant in het programma. Toen dacht ik: oeh, ik had haar misschien toch langer willen houden."

Nadeche en Diva uit De Bachelor
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Oriana heeft teleurstelling De Bachelor een plekje kunnen geven

Hoewel Tony vlak voor de finale twijfelt aan de oprechtheid van Julia, is dat ironisch genoeg juist wat er over hém wordt beweerd op social media. Verschillende dames hebben zich namelijk in de media uitgesproken over de bachelor, en niet altijd even positief... Volgens de dj ligt het probleem echter niet bij hem, maar is het voor de deelnemers vooral confronterend om zichzelf voor het eerst op tv te zien.

"Ze zijn een beetje 'buthurt' en dan gaan ze met modder gooien", legt hij uit. "Dat is prima, maar ik denk dat ik als mens redelijk goed het verschil tussen goed en slecht weet. Ik heb me vooral naar de dames als een goede man gedragen. Als zij met modder willen gaan gooien... Ze verspreiden gewoon onwaarheden. Als ik iets niet ben is het two-faced."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Moeder Bachelor-winnares Julia houdt vol: 'Ze deed mee voor de liefde'

Tony zelf houdt zijn lippen stijf op elkaar, ook al weet hij genoeg over de dames om hen zwart te maken. Tony: "Ik hou m'n mond en ga ze niet kapot lopen maken, maar daarom vind ik het zo stom. Ik draag heel veel geheimen van veel van de vrouwen met me mee."

Donderdag in de speciale reünie-aflevering van De Bachelor bij Videoland maken Tony en Julia bekend of ze nog steeds samen zijn. "Is een programma de ideale bodem voor liefde? Misschien niet, maar het zou zomaar kunnen gebeuren en misschien is het wel gebeurd. Liefde kun je niet plannen, het overkomt je", aldus de dj. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Tortelduifjes: Tony Junior deelt eerste foto samen met Julia

Oriana, die tweede werd, deed eerder tegenover RTL Boulevard haar verhaal en vertelde dat het verdriet nog altijd 'best wel diep zit'.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!