Temptation Island: Love or Leave Beeld © Temptation Island: Love or Leave/Videoland

Eerste kampvuur Temptation Island eindigt in een tranendal

09 september 2021 08:50

Nieuwkomer Aylin heeft amper haar koffers uitgepakt en handjes geschud met iedereen, of het grote moment is al daar: het eerste kampvuur van 'Temptation Island: Love or Leave'. De beelden die de dames te zien krijgen zijn niet mis...

"Ik word gewoon met de grond gelijk gemaakt"

Let op: dit artikel bevat spoilers over de derde aflevering van Temptation Island: Love or Leave.

Als Monica die middag aan de dames komt vertellen dat hun eerste kampvuur op het programma staat, reageren ze eerst nog wat terughoudend. Toch zijn ze stiekem wel nieuwsgierig wat hun mannen allemaal uitspoken in de villa. "Ik ben echt benieuwd, ja. Ik ga blij zijn om Nico weer te zien, maar ook om te zien hoe de situatie daar is", vertelt Donna. 

Aylin vindt zelfs dat ze 'geluk' heeft omdat ze al na slechts één dag gescheiden van elkaar te zijn geweest, haar partner alweer te zien krijgt. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dit koppel vervangt déze twee Temptation Island-deelnemers

De singles zijn dit jaar belangrijker dan ooit. Net als vorig seizoen zijn er namelijk geen verleiders, maar vrijgezellen die op zoek zijn naar een relatie. De Belgische en Nederlandse stellen gaan als het ware 'single' het avontuur aan en krijgen de kans om diepere connecties met de vrijgezellen aan te gaan, met als doel antwoorden te vinden op hun relatievragen en te groeien als persoon om op die manier een beter mens te worden - zowel voor hun partner als zichzelf.

Daarom zullen ook de singles de beelden van het kampvuur te zien krijgen en in de villa meekijken, om de koppels zo beter te kunnen ondersteunen. "Toen ik hoorde dat de singles de beelden mochten zien vond ik dat wel heel lastig", vertelt Julia, die zo'n 1,5 jaar samen is met Wouter. Ze is vooral bang dat ze veroordeeld zullen worden, maar volgens de mannen gaat het hen juist helpen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nieuwe beelden Temptation Island tonen nu al dat het volledig misgaat

De meiden kunnen een paar sterke armen om in uit te huilen wel gebruiken, want het eerste kampvuur valt hen zwaarder dan verwacht. Aylin krijgt als eerste beelden te zien waarin haar vriend al zijn goede voornemens uit het raam gooit en aangeeft dat de deur naar het 'player zijn' weer openstaat. Een zorgwekkende uitspraak volgens een emotionele Aylin. Ook Delphine, die al bijna tien jaar een relatie heeft met Bert, houdt het niet droog na beelden van haar feestende en schurende partner. "Ik begrijp het echt niet? Ik ging mij zelfs nog inhouden", uit ze haar frustratie. 

Wouter maakt het wel heel bont door Chelsy pure porno te noemen en haar mee te nemen naar zijn slaapkamer. "Dit had ik echt niet verwacht", reageert Julia op de beelden. "Ze was direct al in zijn kamer... dat vind ik echt niet oké." Als het de beurt is aan Donna is ze met stomheid geslagen als ze hoort dat haar vriend 'vieze dingetjes' wil zeggen zonder zendertje. "Hij zet mij te kakken tegenover mijn familie. Dan moet 'ie niet denken dat hij voor mijn familie kan werken", spreekt ze kwaad. Dat hij zich ook nog tot een andere vrouw in de villa fysiek aangetrokken voelt, is voor Donna de druppel: "Ik word gewoon met de grond gelijk gemaakt."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bob van Temptation laat zich niet intimideren door 'concurrent' Nico

Temptation Island: Love or Leave is elke donderdag te zien bij Videoland. Elke vrijdag doet een smaakmaker uit het programma zijn verhaal in Temptation Love Therapy. Alle afleveringen vind je hier.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!