Tony en Julia in De Bachelor Beeld © De Bachelor/Videoland

Tony en Julia komen eindelijk met langverwachte relatie-update

09 september 2021 08:50

Ze had niet de beste papieren, geen kinderwens en was niet op zoek naar een serieuze relatie. Tóch viel Tony Junior (31) voor Julia Sinning (24). Maar is er sprake van echte liefde? Of was het toch meer een vakantie-romance? Tony en Julia vertellen in de reünie-aflevering van 'De Bachelor' voor het eerst het héle verhaal.

"We hebben een leuke tijd gehad, maar we hebben ook gezeik gehad en dat heeft me pijn gedaan"

In de laatste aflevering van De Bachelor zagen we hoe Tony zijn laatste roos gaf aan de zielsgelukkige Julia. Inmiddels zijn we drie maanden verder en wacht Nederland met smart op het antwoord op die ene vraag: zijn de tortelduifjes nog altijd samen? Het antwoord is helaas: nee. "We hebben het vier, vijf weken leuk gehad", vertelt de dj openhartig. "Daarna kwam ik op een soort punt dat ik in de war raakte en wist ik even niet meer waar ik naar moest luisteren (...) Ik merkte dat ik daardoor heel even vrij moest zijn."

Terwijl de dj zijn verhaal doet, breekt hij en geeft aan het moeilijk te vinden om het hierover te hebben. "We hebben een leuke tijd gehad, maar we hebben ook gezeik gehad en dat heeft me pijn gedaan (…) Het was eigenlijk niet wat ik wilde, maar ik zat gewoon niet goed in mijn vel."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Tony Junior sneert naar Bachelor-dames: 'Ze verspreiden onwaarheden'

Ook Julia - die superverliefd was - heeft er moeite mee. "Het kwam voor mij een beetje als een shock", doet ze haar kant van het verhaal. "Ik kreeg opeens een appje met: 'Ik moet alles even laten landen en weet niet precies wat mijn gevoel is' (…) Ik wil hem alle tijd en ruimte geven daarin om het te laten landen. Het is ook veel wat op hem afkomt, dat begrijp ik."

Uiteindelijk is het toch Tony die de knoop doorhakt, hij vertelt: "Ik heb mijn gevoel geuit, zo simpel is het. En heb gezegd dat ik even in de war was - wat ik net ook zei. Ik had het gevoel van: moeten we dan nu een relatie hebben? Zijn we nu samen? Hebben we dan officieel verkering? Daar kreeg ik het benauwd van." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jolijn geeft toe: 'Heb De Bachelor zeker onderschat'

Volgens Tony heeft hij het programma enorm onderschat en was hij er achteraf gezien nog niet klaar voor. "Ik heb me absoluut niet laten leiden door het programma, maar er komt gewoon heel veel bij kijken. Heftige emoties", legt hij uit. "Alles wat hier gebeurd is met bepaalde dames, daar zit ik nog steeds mee."

Maar zo erg lijkt 'ie daar niet mee te zitten blijkt, als Maxime een opvallende onthulling doet. In Nederland heeft zij Tony nog gezien en hebben ze zelfs nog een keertje gezoend! Er is volgens de Bachelor-babe zelfs nog meer gebeurd dan alleen zoenen. En dat is voor Julia de druppel...

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Volgens geruchten neemt déze bachelor het stokje over van Tony Junior

De hele reünie-aflevering van De Bachelor kijk je nu bij Videoland. Oriana, die tweede werd, deed eerder tegenover RTL Boulevard haar verhaal en vertelde dat het verdriet nog altijd 'best wel diep zit'.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!