Oriana in De Bachelor Beeld © De Bachelor/Videoland

Oriana nog altijd ontroostbaar: 'Dacht dat ik de laatste roos kreeg'

10 september 2021 09:21

Dat ze geen roos kreeg van Tony Junior (31) tijdens de finale van 'De Bachelor' doet Oriana (28) nog altijd veel verdriet. Dat vertelt ze in de langverwachte reünie-aflevering van het programma, waarin de een na de andere bekentenis wordt gedaan.

"Het doet pijn"

Als presentator Rick Brandsteder haar confronteert met beelden uit de finale, moet Oriana al snel naar de tissues grijpen. "Ik probeer me sterk te houden, want ik wil niet huilen... maar het doet pijn", snikt ze. De Bachelor-babe geeft vervolgens toe dat haar hart nog altijd gebroken is, maar dat ze enorm goed is opgevangen door de andere meiden. "Ik dacht ook echt dat ik 'm kreeg", vertelt ze eerlijk.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jolijn geeft toe: 'Heb De Bachelor zeker onderschat'

Sinds haar deelname heeft ze geen contact meer gehad met Tony, iets waar ze niet op gerekend had. "Vooral met wat er allemaal speelt had ik wel verwacht dat hij iets zou sturen, maar dat heeft 'ie niet gedaan", legt ze uit. "Dat is ook zijn goed recht hoor, als hij dat zo wil is dat prima. (…) Maar voor mijn gevoel was het gewoon even kut op dat moment, maar het gaat nu allemaal goed."

Eerder was Oriana ook al ontroostbaar voor de camera van RTL Boulevard, waar ze vertelde over haar laatste date met de dj. De hele reünie-aflevering van De Bachelor kijk je nu bij Videoland. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Tony Junior zocht contact met Maxime na Bachelor-exit

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!