Nazmiye Oral in Undercover Beeld © Undercover/Netflix

Nieuwe namen in derde seizoen Netflix-hit Undercover

09 september 2021 20:20

De Nederlandse actrice Nazmiye Oral (52) maakt haar opwachting in het derde seizoen van de Netflix-hit 'Undercover'. Samen met de Duitse acteur Murat Seven (41) vormt ze een Turks echtpaar dat aan het hoofd staat van een xtc-bende. Dat heeft Netflix donderdag onthuld.

Ook acteurs Wouter Hendrickx, Sarah Janneh, Yannick van de Velde, Gökhan Girginol en Gökhan Kizilbuga maken hun debuut in nieuwe afleveringen van de succesvolle Nederlands/Vlaamse Netflix-serie. Oudgedienden Tom Waes, Frank Lammers en Elise Schaap maken weer hun opwachting als respectievelijk Bob, Ferry Bouman en Daniëlle.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dit is hoe Ferry Bouman in Undercover eigenlijk zou heten

In het nieuwe seizoen komt Ferry weer op vrije voeten en ontdekt hij dat zijn plaats in de top van de xtc-wereld is ingenomen door een nieuwe bende, geleid door de Turkse echtelieden Serkan en Leyla Bulut. Ondertussen is Bob weg bij de politie en hangt hem zelfs een rechtszaak boven het hoofd. Dankzij een deal met de politie kan hij zijn leven weer op de rails krijgen, maar dan komt hij Ferry tegen die nog een appeltje met hem te schillen heeft.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Van Ferry naar Gerri: Frank Lammers over z'n nieuwe film

Seizoen 3 van Undercover is dit najaar te zien bij Netflix.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!