Ad Visser Beeld © ANP

Ad Visser maakt tongen los door dragen van zonnebril in Op1

09 september 2021 23:11

Oud-televisiepresentator Ad Visser (74) weigerde donderdagavond om aan tafel bij talkshow 'Op1' zijn zonnebril af te zetten. Ook na aandringen van 'Op1'-presentator Carrie ten Napel (41) koos het voormalige 'Toppop'-icoon ervoor zijn donkere pilotenbril op te houden.

"Ik kies ervoor om hem vanavond op te houden"

Ad was bij Op1 om te praten over 40 jaar Ahoy Rotterdam. Aan het begin van de aflevering vroeg Carrie aan Ad waarom hij ervoor heeft gekozen om met een zonnebril op aan de talkshowtafel te zitten. De voormalig presentator antwoordt dat hij eerder op de dag op zijn gewone bril is gaan zitten en dat dit zijn enige reservebril is. Zou hij hem niet dragen dan kon hij niet goed zien, zegt hij. Als Carrie vervolgens zegt dat de kijker thuis het waarschijnlijk wel prettig zou vinden als hij hem af zou doen, antwoordt Ad: "Ik kies ervoor om hem vanavond op te houden."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ad Visser blikt terug op 50-jarig bestaan Toppop

Dat de presentatrice de kijker thuis goed aanvoelde, blijkt uit de reacties op Twitter. Daar vinden kijkers het bijna zonder uitzondering een bijzonder besluit van de oud-presentator. 'Wat zal hij zelf denken van zijn voorkomen? Dit is toch belachelijk!' schrijft iemand. Een ander zegt: 'Totale minachting van de kijker'. Slechts een enkeling kan de keuze van Ad wel waarderen. 'Geweldig dat Ad Visser lekker zichzelf blijft in Op1!'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bilal Wahib reageert op omstreden Op1-optreden: 'Te veel zenuwen'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!