Karsu Beeld © Beste Zangers / AVROTROS

Karsu maakt diepe indruk met cover in Beste Zangers

10 september 2021 11:19

Karsu Dönmez (31) heeft donderdagavond diepe indruk gemaakt met haar optreden in 'Beste Zangers'. De zangeres zong het nummer 'An de Kant' van Hendrik Jan Bökkers (44).

"Karsu was wel een topper hoor, gewoon in het dialect"

Het nummer is gezongen in een streektaal, het Sallands, en speciaal daarvoor volgde Karsu enkele lessen om de taal beter te leren kennen. Dat heeft achteraf goed geholpen. Veel kijkers waren namelijk onder de indruk van haar versie van het lied. Op sociale media werd Karsu dan ook overladen met positieve reacties: 'Wauw. Karsu blaast je gewoon wég!, 'Karsu was wel een topper hoor, gewoon in het dialect' en 'Karsu kan niet overtroffen worden. Kolere', wordt er zoal geschreven. Hieronder nog meer reacties. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Deze artiesten doen mee aan het nieuwe seizoen van Beste Zangers

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Beste Zangers weer in race voor Televizier-Ring

Normaliter gaan de artiesten naar Ibiza toe, maar dit jaar zijn de opnames bij een boerderij in Zuid-Limburg opgenomen. Met Jan Smit als gastheer laten de zangers zien en vooral horen wat zij aan muzikale kwaliteiten in huis hebben en ontstaan er mooie verhalen op de bank.

In de bekende knusse huiskamersfeer van het programma zingen, luisteren en kijken de zangers naar elkaars mooie en vaak ontroerende optredens.

Veel artiesten uit eerdere seizoenen van het programma braken door dankzij Beste Zangers. Het bekendste voorbeeld is wellicht zangeres Davina Michelle, die met haar cover van Glen Faria's 'Duurt te lang' een grote hit scoorde. Ook Glennis Grace, André Hazes jr., Tino Martin en Emma Heesters kregen grote bekendheid door het programma.

Beste Zangers zie je elke donderdagavond om 20.35 uur bij NPO1. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Pak de tissues maar: op deze datum keert Beste Zangers terug

Belle Perez kreeg 'bijbel' voor deelname aan Beste Zangers

01:40

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!