Chelsy in Temptation Love Therapy Beeld © Temptation Love Therapy

Temptation-babe Chelsy perplex: 'Jaloezie Delphine is niet gezond'

11 september 2021 12:00

Het werd al snel duidelijk dat de zwembaden in de villa's van 'Temptation Island: Love or Leave' er dit seizoen niet alleen zijn om af te koelen van de Spaanse hitte. Wanneer de singles het idee hebben dat de koppels zich niet volledig openstellen, mogen zij die twijfel kenbaar maken en een duo naar huis sturen. En dat doen ze dan ook. Al hadden ze volgens Chelsy (27) een ander koppel naar huis moeten sturen.

"Gezonde jaloezie mag er zeker zijn, maar hoe Delphine was…"

Chelsy vertelt in een nieuwe aflevering van Temptation Love Therapy, hét online format van RTL Boulevard met het heetste Temptation-nieuws, dat de vrijgezelle dames ook al iemand op het oog hadden, maar dat de mannen sneller waren. Zij besloten tortelduifjes Koen en Deborah naar huis te sturen en dat kwam als een grote verrassing in de mannenvilla.

"Het moment dat Koen weg moest, was jammer", vertelt Chelsy. "Koen was een aangename gast en heeft niet echt de kans gekregen om zich open te stellen. (…) Na acht jaar kun je niet verwachten dat hij meteen open is en met iedereen praat. Maar hij was wel een oprechte en aardige jongen. Ik denk dat als Koen er langer was geweest, hij zich uiteindelijk wel had opengesteld."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Eerste kampvuur Temptation Island eindigt in een tranendal

Liever had ze gezien dat Bert zijn koffers had gepakt. Chelsy legt uit: "Het was gewoon duidelijk dat hij zich niet openstelde, alleen bezig was met zijn vriendin en huilde. Het was eigenlijk best zielig om te zien, dus wij hadden zoiets van: we sturen die gast naar huis, omdat hij eraan onderdoor ging."

Maar terwijl Bert vooral zijn vriendin mist, zijn Delphine en haar jaloezie helemaal klaar met hem na het zien van de beelden tijdens het kampvuur. Dat ze zo jaloers is, is volgens Chelsy niet normaal: "Gezonde jaloezie mag er zeker zijn, maar hoe Delphine was… De relatie van Bert en Delphine is iets waar ik me niet in kan vinden."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bob van Temptation verdedigt keuze: 'Deborah telde de dagen af'

Temptation Island: Love or Leave is elke donderdag te zien bij Videoland. Elke vrijdag doet een smaakmaker uit het programma zijn verhaal in Temptation Love Therapy. Alle afleveringen vind je hier.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!