Martien en Erica Meiland Beeld © ANP

Martien over nieuwe villa: ‘Ik hoop dat ik hier doodga’

10 september 2021 13:47

Donderdag was alweer de vierde - hysterische - aflevering van 'Chateau Meiland' te zien. Daarin zagen we hoe Erica en Martien verhuizen naar hun huidige villa in Noordwijk en tegen allerlei problemen aan lopen. Bovendien horen we Martien een opmerking maken waar hij inmiddels allang niet meer achter staat...

"Eens kijken hoelang jullie het hier volhouden"

Bestelde ornamenten die te groot blijken. Meubels die niet in het interieur passen. De problemen stapelen zich op tijdens de verhuizing naar de nieuwe woning. Toch pakken Erica en Martien met het nodige geklaag door. Het levert weer beelden op om van te smullen. 

Nadat de verhuiswagen volledig leeg is gehaald, is het tijd voor champagne. "Eens kijken hoelang jullie het hier volhouden", zegt Maxime sceptisch. Martien hoopt langer dan in het vorige huis. De boerderij in Hengelo moesten de Meilandjes namelijk verlaten door problemen met vergunningen. "De vorige keer in Hengelo zeiden jullie allemaal: ‘Twee jaar houden jullie het hier vol.’ Het werden uiteindelijk tien maanden, dankzij de gemeente Bronckhorst", zegt Martien snerend.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Maxime Meiland te zien in nieuw seizoen Vier Handen Op Eén Buik

De moeder van Erica komt ook nog even op bezoek. Onderweg naar het nieuwe huis hebben moeder en dochter een emotioneel gesprek. "Ik heb zo’n idee dat het niet meer lang duurt", zegt de moeder van Erica. Het gaat namelijk niet goed met haar gezondheid. "Ik ben blij dat je er nog bent en dat je toch nog even kan komen kijken", reageert Erica positief. 

Eenmaal aangekomen bij de hypermoderne villa krijgt moeders een rondleiding van Martien en Erica. "Dit is het eindstation van jullie?" vraagt de moeder van Erica. Martien reageert duidelijk: "Ik hoop dat ik hier doodga."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Martien Meiland niet bellen voor een datingshow: 'Vind ik zo armoedig'

Inmiddels weten we dat Erica en Martien alweer een nieuwe woning op de kop hebben getikt, om zo de fans meer op afstand te kunnen houden. In de video hieronder legt Erica verder uit waarom zij en Martien een nieuw stulpje hebben gekocht.

Chateau Meiland zie je iedere maandag en donderdag om 20:30 uur op SBS6 of kijk deze aflevering hier terug. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!