Beeld © Tom Cornelissen/Temptation Love Therapy

Temptation-babe Chelsy zet haar zinnen op Nico: 'Wil het totaalplaatje'

12 september 2021 11:44

Het gaat er wild aan toe in 'Temptation Island: Love or Leave'. De singles doen er dit jaar echt álles aan om de liefde te vinden bij een van de bezette deelnemers in de villa. Ook de 27-jarige Chelsy, die al meteen een connectie heeft met Wouter (30). Er is alleen één klein probleem: hij heeft al een vriendin.

"Het moet wel het totaalplaatje zijn"

Chelsy wordt meteen op date gevraagd door Wouter, met wie ze ook de beste klik had, vertelt ze in een nieuwe aflevering van Temptation Love Therapy. Toch is de spierbundel niet direct het type waar ze zelf op af zou stappen in de club. "Qua innerlijk is hij wel een heel sterk persoon, hij heeft goede humor en is oprecht. Dus hij is wel een type waar ik op val. Hij weet wat hij wil, maar het moet wel het totaalplaatje zijn."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bob van Temptation verdedigt keuze: 'Deborah telde de dagen af'

Nico past stiekem meer bij haar, onthult ze: "Een jongen met donker haar, tatoeages, baardje, beetje stoer en ruig; dat is meer mijn type." 

Temptation Island: Love or Leave is elke donderdag te zien bij Videoland. Elke vrijdag doet een smaakmaker uit het programma zijn verhaal in Temptation Love Therapy. Alle afleveringen vind je hier.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Eerste kampvuur Temptation Island eindigt in een tranendal

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!