Beeld © William Rutten, Nick van Ormondt, RTL

Niets te doen? Deze programma's kun je nú al vooruitkijken bij Videoland

12 september 2021 13:14

Niets is lekkerder dan 's avonds even gedachteloos zappen naar programma's als 'Goede Tijden, Slechte Tijden', 'Chantals Beauty Camper' en 'Kopen Zonder Kijken'. Maar soms wil je na het zien van één aflevering meer. En dat kan! De volgende programma's zijn namelijk nú al vooruit te kijken bij Videoland.

Goede Tijden, Slechte Tijden

De spanning en sensatie blijft maar opgevoerd worden in het spannende nieuwe seizoen van Goede Tijden, Slechte Tijden. Janine weet niet wat haar overkomt en de jacht op wie Ilyas per ongeluk neergestoken heeft blijft aanhouden. Kortom, genoeg te zien in Meerdijk.

GTST is elke maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien op RTL4 en vooruit én terug te kijken bij Videoland.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ronnie Flex krijgt eigen realityserie op Videoland

Kopen Zonder Kijken

Acht nieuwe stellen geven de zoektocht én aankoop van hun nieuwe woning uit handen in een nieuw seizoen Kopen Zonder Kijken. De huizenmarkt is oververhit en voor veel mensen is het bijna onmogelijk om een woning naar hun zin te kunnen kopen. In een laatste poging om toch een huis te bemachtigen geven de stellen presentator Martijn Krabbé en zijn team toestemming om een huis voor hen te zoeken, kopen én verbouwen. Een huis dat zij pas voor het eerst zien nadat de koopovereenkomst getekend is...

Het nieuwe seizoen van Kopen Zonder Kijken is elke maandag om 20.30 uur te zien bij RTL 4 én elke maandag vast vooruit te kijken via Videoland.

Bob en Roos van Kopen Zonder Kijken hekelen moeilijke kandidaten

02:12
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Masked Singer-kijkers krijgen nog een extraatje bij Videoland

Tour de Frans

In Tour de Frans gaat volkszanger Frans Bauer op tour met zes artiesten. Angela Groothuizen, Jan Dulles, Berget Lewis, Jamai Loman, Maradonnie en Danny de Munk stappen bij Frans in de Tour de Frans-tourbus en bezoeken iedere week van één artiest de plek waar ze zijn opgegroeid. Het bonte gezelschap deelt mooie verhalen van vroeger en vertelt welke muziek een belangrijke rol speelt in hun leven. Elke dag wordt afgesloten met een mini-concert op een zeer bijzondere plek waar de artiesten de hoofdpersoon verrassen met de belangrijkste nummers uit zijn of haar leven.

Frans en zijn gezelschap zijn elke dinsdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4. Kun je niet zo lang wachten? Kijk dan alvast vooruit bij Videoland.

Chantals Beauty Camper

De meest roze en gezelligste camper van Nederland trekt weer door het land, met aan boord Chantal Janzen, Fred van leer en Leco van Zadelhoff. Dit vrolijke trio is terug, groter, spectaculairder en beter dan ooit. Voor het tweede seizoen van Chantals Beauty Camper rijden ze met het bijzondere gevaarte door het hele land om mensen een onvergetelijke dag te bezorgen. Niks is te gek, ervaringen worden gedeeld en bovenal wordt er weer veel gelachen.​

Nu al weten waar Chantal en haar crew volgende week rijden? Dan heb je geluk! Elke woensdag is een nieuwe aflevering te zien bij Videoland. Of kijk om 20.30 uur naar RTL 4.

Chantal Janzen: 'We hebben veel meer gehuild dan vorig seizoen'

02:21
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Geraldine Kemper geraakt door de verhalen in Five Days Inside

Five Days Inside

Presentatoren Geraldine Kemper, Natasja Froger en Rick Brandsteder bezoeken in Five Days Inside instellingen en bijzondere plekken in Nederland waar je normaal niet zomaar binnenkomt. Door hier vijf dagen onafgebroken te verblijven komen ze erachter hoe het is om er te wonen en/of te werken. De presentatoren blijven er ook slapen, voor eigen veiligheid soms zelfs achter slot en grendel. Overdag worden ze gevolgd door een cameraploeg, 's avonds en 's nachts filmen de presentatoren zelf. En dat levert zeer indringende scènes op. 

Five Days Inside is elke dinsdag alvast vooruit te kijken en 's avonds om 20.30 uur te zien bij RTL 5.

Rooijakkers Over De Vloer

In het nieuwe, vierde seizoen van Rooijakkers Over De Vloer bezoekt Art Rooijakkers wederom bekende Nederlanders thuis en op het werk. Ze geven hem een bijzonder kijkje in hun wereld en dat resulteert in mooie, persoonlijke en openhartige gesprekken.​

Bekend Nederland opent elke donderdag om 21.30 uur zijn deuren voor Art bij RTL 4. Nu al weten bij wie hij volgende week is? Ga dan naar Videoland, waar elke donderdag alvast een extra aflevering te zien is. Afgelopen week bezocht Art Marlijn Weerderburg die er open was over het verlies van haar moeder.

Marlijn Weerdenburg kan dood moeder niet bevatten

00:48
Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook:

Coaches The Voice Senior zitten al lekker in de wedstrijd

The Voice Senior

Coaches Angela Groothuizen, Ilse DeLange, Frans Bauer en Gerard Joling zitten weer klaar in de befaamde rode stoelen om alles in de strijd te gooien om muzikaal talent voor hun team te winnen. En de talenten? Die staan te popelen om na een lange tijd weer het podium op te gaan en te genieten van hun optreden onder begeleiding van The Voice-liveband. De auditanten komen uit alle hoeken van het land, hebben uiteenlopende achtergronden en levensverhalen, maar hebben allemaal één ding gemeen: hun liefde en passie voor muziek.

De meest sfeervolle muzikale zoektocht van Nederland is elke vrijdag om 20.00 uur weer te zien bij RTL 4 én elke vrijdag vooruit te kijken bij de streamingdienst.

Oh, Wat Een Jaar!

Oh, wat een feest! De nostalgische spelshow Oh Wat Een Jaar! is terug bij RTL 4 met vertrouwde gezichten, maar met vernieuwde spellen. Teamcaptains Ruben Nicolai en Carlo Boszhard gaan onder leiding van Chantal Janzen wekelijks met bekende gasten, terug in de tijd in een spelshow waarin verbazing, herkenning en humor centraal staan.

Oh Wat Een Jaar! is elke zaterdag vooruit te kijken bij Videoland. Geen Videoland? Oh Wat Een Jaar! is elke zaterdag om 20.00 uur ook te zien bij RTL 4.

Carlo en Ruben balen van 'lelijke outfits' in Oh, Wat Een Jaar!

03:11
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Chantal Janzen traint volop voor Duitse tv-klus: 'Spierpijn in m'n tong'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!