Beeld © Instagram @baklokaal

Manuela moet noodgedwongen stoppen met HHB Nog Een Keer

13 september 2021 09:28

Met het maken van tompoucen en een Charlotte Russe - een heerlijke taart met frambozen en biscuit - op het programma belooft de tweede aflevering van 'Heel Holland Bakt Nog Een Keer' weer een aflevering te worden waar zowel de kijkers als de deelnemers hun vingers bij aflikken. Toch loopt het voor één deelnemer in het bijzonder verschrikkelijk af.

"Manuela heeft vanwege persoonlijke omstandigheden de tent verlaten en komt niet meer terug"

Manuela is genoodzaakt om de handdoek in de ring te gooien. Het is niet dat ze geen trek meer heeft in de opnames, er is thuis namelijk iets aan de hand waardoor ze per direct moet vertrekken. "Helaas loopt dit bakweekend anders dan gedacht voor Manuela", aldus presentator André van Duin. "Manuela heeft vanwege persoonlijke omstandigheden de tent verlaten en komt niet meer terug."

Op social media blikt ze terug op haar avontuur.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nieuw seizoen Heel Holland Bakt Kids keert in oktober terug

'Helaas waren de omstandigheden zo dat ik naar huis moest', blikt Manuela terug op haar tweede keer in de tent. 'Zoals Hidde al zei, er zijn belangrijkere dingen in het leven dan bakken. Dank jullie wel voor alle steun en medeleven van alle mede-bakkers en van het hele team van Heel Holland Bakt Nog Een Keer die wij als gezin hebben mogen ontvangen in deze voor ons zo zware tijd.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Beste thuisbakkers te zien in Heel Holland Bakt All Stars-editie

Heel Holland Bakt Nog Een Keer is op zondag om 20.25 uur te zien op NPO1.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!