Thomas van der Vlugt Beeld © Bob Sizoo

Thomas van der Vlugt deelt de rozen uit in nieuw seizoen De Bachelor

16 september 2021 18:51

'De Bachelor' heeft de opvolger van Tony Junior (31) al gevonden. Niemand minder dan Thomas van der Vlugt (29), bekend van StukTV, gaat in het nieuwe seizoen op zoek naar de vrouw van zijn dromen. Dat kan RTL Boulevard vandaag bekendmaken.

Er gingen al een tijdje geruchten dat de StukTV-hunk het Bachelor-stokje zou overnemen. Echter liet de manager van Thomas begin september nog weten van niets te weten. Ook RTL bleef eerder deze maand mysterieus en liet niets los over het nieuwe seizoen. Nu is het dan toch officieel: Thomas is de nieuwe bachelor!

"Ik vind het heel bijzonder dat ik straks uit zoveel vrouwen kan kiezen, maar ook vervelend dat ik er ook heel veel naar huis moet sturen", vertelde de presentator. In het programma leert Thomas een groep vrouwen kennen op een nog bekend te maken locatie. Elke week bepaalt hij wie een roos krijgt en mag blijven en voor welke vrouw het romantische avontuur eindigt.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Diva vindt na De Bachelor alsnog haar prins op het witte paard

De kersverse Videoland-ster gaat in elk geval fit het nieuwe seizoen in. Een paar weken geleden stond hij nog op de cover van Men’s Health. Op zijn Instagram deelde hij trots een foto van de cover en vertelde hij dat hij flink heeft moeten trainen om weer in shape te komen.

Denk jij dat jij een perfecte match bent voor Thomas? Geef je dan op via deze link

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Tony Junior sneert naar Bachelor-dames: 'Ze verspreiden onwaarheden'

In de laatste aflevering van De Bachelor was te zien hoe Tony Junior voor Julia koos. En dat doet Oriana nog steeds veel pijn vertelde ze aan RTL Boulevard. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!