Temptation Island: Love or Leave Beeld © Temptation Island: Love or Leave/Videoland

Mannen verslagen na beelden eerste kampvuur Temptation Island

16 september 2021 17:25

De vrouwen zitten in zak en as na een intens kampvuur, maar Delphine gooit nog wat extra olie op het vuur door zeer persoonlijke informatie te delen met de vrijgezellen. En die informatie wordt niet goed ontvangen tijdens het kampvuur van de heren...

Let op: dit artikel bevat spoilers over de vijfde aflevering van Temptation Island: Love or Leave.

"Ik ga geen dingen zeggen waarvan ik later spijt krijg"

De 27-jarige Delphine en de 33-jarige Bert hebben elkaar leren kennen in het uitgaansleven en zijn inmiddels alweer tien jaar samen. Delphine had destijds nog een relatie, maar na enkele dates koos ze toch voor Bert. Het koppel doet mee aan Temptation, omdat Bert vier jaar geleden de mist is ingegaan: hij heeft met een andere vrouw gezoend en verzweeg dit voor Delphine.

Zijn misstap zorgt nog regelmatig voor pittige discussies en heeft Delphine ontzettend jaloers gemaakt. Het is inmiddels zelfs zó erg, dat ze camera's in hun huis heeft opgehangen om hem dag en nacht in de gaten te houden. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Eerste kampvuur Temptation Island eindigt in een tranendal

Als Bert beelden van dat gesprek te zijn krijgt tijdens zijn eerste kampvuur, geeft hij toe ervan te weten. "Ik heb ook dingen in het verleden gedaan die niet correct zijn", verdedigt hij zijn vriendin. "Maar ik ga geen dingen zeggen waarvan ik later spijt krijg. Dat doe ik niet. Ik zie haar nog altijd heel graag, en dat zal altijd zo blijven. En als zij niet kan veranderen… dan leer ik daar mee leven." 

Waar hij wél mee zit is dat Delphine zegt hem niet te missen. "Dat is het enige wat mij echt kwetst, dat ze dat zegt." In Temptation Love Therapy sprak Chelsy ook over de actie van Delphine: "Gezonde jaloezie mag er zeker zijn, maar hoe Delphine was… De relatie van Bert en Delphine is iets waar ik me niet in kan vinden."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dit koppel vervangt déze twee Temptation Island-deelnemers

Ook Nico krijgt heftige beelden te zien van zijn vriendin, Donna. Zij is na haar eerste kampvuur namelijk he-le-maal klaar met hem, en dat maakt ze duidelijk ook. Nico heeft geen idee waarom zijn lief zo reageert. "Ik vind het heel vaag", probeert hij te antwoorden. "Dit is geen leuk nieuws. Volgens mij heb ik niet echt iets verkeerd gedaan. Ik zie haar graag, maar als dit is wat ze wil... so be it. Maar ik aanvaard dit nog niet."

Temptation Island: Love or Leave is elke donderdag te zien bij Videoland. Elke vrijdag doet een smaakmaker uit het programma zijn verhaal in Temptation Love Therapy. Alle afleveringen vind je hier.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Sonny uit Temptation wil van BN'er-imago naar artiest gaan

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!