Jeffrey Beeld © Videoland/Celebrity Matchmakers

Jeffrey uit B&B Vol Liefde te zien in nieuw datingprogramma

17 september 2021 13:32

Na zijn minder succesvolle deelname aan het programma 'B&B Vol Liefde' probeert Jeffrey het nu nog een keer in een nieuw datingprogramma: 'Celebrity Matchmakers'. Zal het hem deze keer wel lukken de liefde te vinden?

"Ik denk dat ik wel enigszins grappig ben"

Sinds gisteren zijn de eerste twee afleveringen van het nieuwe datingprogramma Celebrity Matchmakers te zien op Videoland. Hierin zien we dat oud-B&B Vol Liefde-deelnemer Jeffrey zich nogmaals openstelt voor de liefde. 

Helaas zit ook dit date-avontuur er al snel op. Na een speeddate met het matchmaking-duo Edson da Graça en rapper Maradonnie wordt hij helaas niet uitgekozen.

Wanneer de matchmakers vragen of Jeffrey humor heeft, antwoordt hij: "Ik denk dat ik wel enigszins grappig ben." Maar wanneer het duo aan Jeffrey vraagt om een mop te vertellen, blijft het akelig stil. "Die laten we dan even vallen?" reageert Maradonnie cynisch.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Roxanne geeft niets vermoedende Jeffrey de bons: 'We levelen niet'

In het programma B&B Vol Liefde lukte het Jeffrey ook al niet om de vrijgezelle Roxanne te imponeren. Dat werd pijnlijk duidelijk tijdens een autoritje dat hij als heel gezellig ervaarde, maar zij juist als ongemakkelijk bestempelde. Daarop besloot Roxanne het beestje bij de naam te noemen en Jeffrey naar huis te sturen.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

BN'ers spelen voor Cupido in eerste beelden Celebrity Matchmakers

Bekijk hieronder de eerste beelden van het programma Celebrity Matchmakers.

BN'ers spelen voor Cupido in eerste beelden Celebrity Matchmakers

00:59

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!