Serayo van Temptation Island Beeld © Temptation Love Therapy

Serayo had liever Delphine zien vertrekken: 'Bert is een sufferdje'

18 september 2021 11:58

De singles van 'Temptation Island: Love or Leave' zijn dit jaar belangrijker dan ooit. Niet alleen krijgen zij dit seizoen de kans om mee te kijken tijdens het kampvuur, óók mogen zij een koppel naar huis sturen als dat zich niet genoeg openstelt. Ze besluiten dan ook Deborah en Koen naar huis te sturen. Al had single Serayo liever iemand anders zien vertrekken, vertelt hij in 'Temptation Love Therapy'.

"Een camera én gps-tracker? Wat is dit?!"

"Dat was wel echt een troef", vertelt Serayo, die inmiddels drie jaar vrijgezel is, over de plottwist van dit jaar. "In dit geval moeten de stellen zich wel wat meer openstellen, zij zijn natuurlijk ook bang, want niemand wil naar huis."

Uiteindelijk werd de beslissing genomen door de jongens, die zagen dat Deborah hen geen enkele kans gaf. "We hebben ons teruggetrokken op onze kamers, hebben daar met alle boys gezeten en zijn alle dames langsgegaan. Zo hebben we bepaald wie we naar huis wilden sturen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Mannen verslagen na beelden eerste kampvuur Temptation Island

Het was echter geen unanieme beslissing, onthult Serayo. Het ging volgens hem tussen Deborah en Delphine, en laatstgenoemde had hij liever haar koffers zien pakken. Hij legt uit: "Zij was er allang klaar mee en had allang moeten stoppen. Daarom wilde ik haar naar huis hebben. (…) Het blijft natuurlijk Temptation Island en je wilt antwoord op de vraag of je bij elkaar moet blijven. En als je diegene niet mist, dan heb je ook je antwoord."

Hij vervolgt: "En laten we eerlijk zijn: als je vriendin camera’s ophangt in je eigen huis - je privéterrein, waar het veilig moet zijn. (…) Ze heeft ook een gps-tracker geïnstalleerd om te volgen waar hij dan is. Een camera én gps-tracker? Wat is dit?!" 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Temptation-presentatoren Monica en Viktor 'hadden geen chemie'

Maar niet alleen van Delphine maakt hij gehakt, ook is Serayo geen fan van Bert. "Bert is ook een sufferdje, dat hij dat heeft geaccepteerd."

Temptation Island: Love or Leave is elke donderdag te zien bij Videoland. Elke vrijdag doet een smaakmaker uit het programma zijn verhaal in Temptation Love Therapy. Alle afleveringen vind je hier.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!