Efrain en Aylin Temptation Island: Love or Leave Beeld © Tom Cornelissen

Temptation-single doet boekje open: 'Twijfel aan de oprechtheid van Aylin'

19 september 2021 11:54

De koppels van 'Temptation Island: Love or Leave' laten er dit seizoen geen gras over groeien. Al na het eerste kampvuur besluit Donna dat het over en uit is tussen haar en haar vriend Nico. Vrijgezel Serayo denkt dat er nóg een koppel is dat de laatste aflevering niet gaat halen...

"Of ze het écht meent is nog maar de vraag"

Als Donna tijdens het kampvuur hoort hoe haar vriend 'vieze dingetjes' wil zeggen zonder zendertje, is ze met stomheid geslagen. Dat hij zich ook nog tot een andere vrouw in de villa fysiek aangetrokken voelt, is voor Donna de druppel. Ze neemt dan ook een drastisch besluit door het hoofdstuk Nico af te sluiten.

"Ik vond het wel vrij snel", vertelt Serayo over die beslissing in een nieuwe aflevering van Temptation Love Therapy. "Als je echt van iemand houdt en het is echt liefde... en dat je dan meteen na deze beelden al opgeeft. Waarom heb je je dan überhaupt opgegeven? (...) Ik kan heel goed begrijpen dat je soms dingen zegt uit emotie. Maar of ze het écht meent is nog maar de vraag."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Mannen verslagen na beelden eerste kampvuur Temptation Island

Ook over Aylin heeft hij zo zijn twijfels. Vooral wat betreft haar oprechtheid. Serayo is er dan ook van overtuigd dat zij en Efrain het programma niet samen verlaten: "Hij noemde zichzelf al meteen een player. (...) Dan heb je wel echt schijt."

Temptation Island: Love or Leave is elke donderdag te zien bij Videoland. Elke vrijdag doet een smaakmaker uit het programma zijn verhaal in Temptation Love Therapy. Alle afleveringen vind je hier.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Eerste kampvuur Temptation Island eindigt in een tranendal

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!