Serayo van Temptation Island Beeld © Temptation Love Therapy

Temptation-single Serayo: 'De vrouwen kunnen dit jaar niet liegen'

20 september 2021 10:50

Net als vorig seizoen zijn er geen verleiders, maar vrijgezellen in 'Temptation Island: Love or Leave'. De Belgische en Nederlandse stellen gaan als het ware single het avontuur aan en krijgen de kans om diepere connecties met de vrijgezellen aan te gaan. De singles krijgen dit seizoen ook de kans om mee te kijken tijdens het kampvuur, om de koppels zo beter te kunnen ondersteunen. En daar is Serayo maar wat blij mee.

"Nu zagen we de juice!"

Dat vertelt hij in een nieuwe aflevering van Temptation Love Therapy. "Het was voor het eerst dat we mee mochten kijken met het kampvuur, dus toen we dat hoorden waren we echt blij", lacht Serayo. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Demi uit Temptation Island heeft een nieuwe liefde

Hij vervolgt: "Nu kunnen de vrouwen niet gaan liegen en zien wij wat zij zien. Normaal trokken de vrouwen zich direct terug in hun eigen kamers en zagen de mannen niet wat er aan de andere kant gebeurde, maar nu… nu zagen we de juice!"

Temptation Island: Love or Leave is elke donderdag te zien bij Videoland. Elke vrijdag doet een smaakmaker uit het programma zijn verhaal in Temptation Love Therapy. Alle afleveringen vind je hier.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Mannen verslagen na beelden eerste kampvuur Temptation Island

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!