Beeld © discovery+

Zwanetta in Eating With My Ex: ‘Gebroken hart én gebroken beneden’

17 september 2021 16:51

In ‘Eating With My Ex: Going Dutch’ gaan enkele bekende (reality)koppels het gesprek met elkaar aan over hun niet-geslaagde relatie. Sommigen zijn op zoek naar een excuus, anderen willen herenigd worden óf zoeken naar een mooie afsluiting van de periode dat ze samen waren. Zwanetta Meyer (24) is vooral op zoek naar ‘closure’: haar ex-vriend Irvingly beëindigde hun relatie via een appje.

Tijdens de aflevering blijkt al snel dat Irvingly zijn geheugen even flink moet worden opgefrist.

Zwanetta en Irvingly waren een jaar samen toen hij plotseling via WhatsApp besloot de relatie te beëindigen. Voor Zwanetta kwam dit berichtje hard aan: zij was namelijk smoorverliefd op de voormalig profvoetballer en was daarnaast ook nog aan het herstellen van een heftige operatie. "Het eindigde heel abrupt. Ik was echt een hoopje ellende. Het is gegaan zoals het is gegaan, maar gelukkig ben ik er wel sterker van geworden."

Hoewel ze erbovenop is gekomen, wil ze toch nog graag van hem weten waarom hij het op deze manier heeft uitgemaakt. Ook is ze er toch wel een klein beetje bang voor dat oude gevoelens weer naar boven zullen komen. Irvingly hoopt vooral op een 'volwassen gesprek waarin ze lekker kunnen eten en waarbij er niet met eten wordt gegooid'.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zwanetta uit Temptation botst met ex: 'Je hebt mij verlaten'

Hoewel het etentje op een vriendelijke manier begint, komt er meteen een confronterende vraag op tafel. Irvingly vraagt Zwanetta namelijk of zij hem iets kwalijk neemt. "Hoe je me hebt verlaten, dat neem ik je best wel kwalijk. Terwijl ik ook net geopereerd was, het was eigenlijk dubbel kut voor mij. Gebroken hart en gebroken beneden", antwoordt ze hem.

Zwanetta had het naar eigen zeggen zwaar met het herstel van haar schaamlipcorrectie en het feit dat Irvingly er niet voor haar was op dat moment. Irvingly meent er echter wel voor haar te zijn geweest, maar wordt al snel door Zwanetta de mond gesnoerd. "Nee, dat was met mijn borsten. Maar met mijn andere operatie was je er niet. Het was zeg maar festival, operatie en een paar dagen later een appje."

Volgens Zwanetta was Irvingly ook helemaal niet duidelijk in zijn appje. "Ik vroeg: 'Maak je het nu uit via de app?' Toen zei je nee. Dus toen vroeg ik: 'Hebben we nog een relatie?' en toen zei je: 'Eigenlijk niet.'" Ook het feit dat Irvingly niet even persoonlijk naar haar toe kon komen om het uit te maken, heeft haar veel pijn gedaan. Al snapt ze nu wel waarom hij dat heeft gedaan: "Ik denk persoonlijk dat Irv mij niet als een wrak kon zien en daarom een appje heeft gestuurd."

Ook Irvingly erkent dat hij dingen anders had kunnen aanpakken. "Dat vind ik best wel lullig achteraf, ja. Als ik in zo’n situatie zou zitten, zou ik het ook niet leuk vinden. Maar ik heb wel zoiets van: ik heb m’n zegje gedaan en dan is het nu ook klaar."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zwanetta: 'Aan VIPS heb ik een heel slecht gevoel overgehouden'

Zwanetta voelt zich hartstikke opgelucht na het gesprek. "Eindelijk kwam dat besef. Ik word er gewoon emotioneel van. Het is gebeurd, het is goed." Als de twee aan het einde van het diner de vraag 'Hoe gaan we hierna verder?' krijgen voorgeschoteld, blijkt dat beiden elkaar tóch nog graag een keertje willen zien. "We zouden best nog wel een keer iets kunnen doen, lekker zonder camera’s, het verder uitpraten. Een drankje, hapje, wat gezelligs", aldus Irvingly.

Zwanetta kan het niet laten om tot slot nog een bekentenis te doen aan Irvingly. "Ik kan wel zeggen dat je de grootste liefde bent geweest in mijn leven, achteraf." Hoewel de aflevering veelbelovend eindigt, blijkt uit de ondertiteling dat de twee hun nieuwe afspraakje puur als een vriendschappelijk onderonsje zien. To be continued dus…

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Temptation-babe Zwanetta heeft een opvallend nieuw baantje

Elke vrijdag is er een nieuwe aflevering van Eating With My Ex: Going Dutch te zien op discovery+. Zo gingen Olivia en Dennis uit Temptation Island: VIPS ook de confrontatie met elkaar aan. En dat verliep een stuk minder vredig dan bij Zwanetta en Irvingly:

Olivia en Dennis uit EOTB gaan confrontatie aan in Eating with my Ex

00:38

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!