Beeld © ANP

Dit zijn de genomineerden voor de Televizier-Ster Acteur/Actrice

20 september 2021 19:07

Nog een paar weken en dan vindt het Gouden Televizier-Ring Gala weer plaats. De stemmen in de categorie Televizier-Ster Acteur/Actrice zijn als eerste geteld en déze acteertalenten maken kans om Elise Schaap (38) op te volgen:

Misschien een gek begin, maar de eerste actrice die kans maakt om Elise Schaap op te volgen, is Elise Schaap zelf. De populaire actrice won de afgelopen twee jaar ook al de Televizier-Ster Acteur/Actrice. Ook dit jaar is zij dus weer één van Neerlands favoriete acteurs en/of actrices. Elise was het afgelopen jaar wederom te zien in De TV Kantine, maar ook in Undercover en de film Ferry.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Dít is de voorlopige top 7 voor de Gouden Televizier-Ring

Hoe toepasselijk is het dan dat de tweede genomineerde voor de Televizier-Ster Acteur/Actrice Frank Lammers is, de tegenspeler van Elise in Undercover. Door zijn rol als de Brabantse drugsbaas Ferry Bouman heeft Frank het publiek de afgelopen jaren voor zich gewonnen. Zijn acteerprestaties worden nu beloond met een nominatie voor deze televisieprijs.

Tot slot heeft het publiek nog een actrice een groot plezier gedaan, namelijk Meisje van Plezier Angela Schijf. Op Videoland is Angela te zien als Nadine, die zich begeeft in de wereld van de high class escort-business. Uiteraard schittert Angela ook al jaren in Flikken Maastricht.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Televizier hoeft Roddelpraat niet tot nominatieronde toe te laten

Het Gouden Televizier-Ring Gala is in 2021 te zien op 14 oktober.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!