Beeld © Videoland

Dramatische Australische versie van MAFS komt naar Nederland

20 september 2021 20:32

De échte fans van 'Married at First Sight' kennen de Australische variant van de datingshow natuurlijk allang, maar heel Nederland maakt er binnenkort kennis mee. Het format dat Australië gebruikt, komt namelijk ook naar ons land toe.

Dat maakt streamingsdienst Videoland, die Married at First Sight Australia uitzendt, bekend op Instagram. Maar in welke mate verschilt het dan van de Nederlandse versie?

Ook in deze variant gaat het stel na het ja-woord op huwelijksreis. Maar daarna brengen de koppels ook een week bij zowel de bruid als bruidegom thuis door. Daar bovenop wonen ze meerdere weken samen in een klein appartement in Sydney.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

6 redenen waarom het dramatische MAFS Australië alles overtreft

Dan zijn er nog de dinner dates, waarbij alle kandidaten die nog steeds in het experiment zitten samenkomen. De Australische koppels leren elkaar wél kennen tijdens het avontuur, terwijl dat in Nederland niet het geval is.

In de Nederlandse versie werken de stellen toe naar het uiteindelijke keuzemoment. Aan de andere kant van de wereld is er iedere week een keuzemoment. Koppels schrijven of ze willen blijven of weggaan, en als beiden 'weggaan' schrijven mogen ze vertrekken. Wil één persoon blijven, terwijl de ander liever z'n biezen pakt? Dan moeten ze het nog een week samen uit zien te houden.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Aftellen tot hysterie: start seizoen 8 MAFS Australië bekend

In Nederland wordt momenteel ook gewerkt aan een nieuw seizoen van Married at First Sight zoals we het al kennen. Toch is er een belangrijk doel gesteld: minstens één relatie moet standhouden. In de video hieronder zie je daar meer over.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!